Adriatic Crystal Dobre Vode

Nazad na » Dobre Vode

Adriatic Crystal Hotel se nalazi blizu same obale mora, u naselju Dubrava i pruža jedinstvenu atmosferu rekreacije za različite ukuse. Za one koji žele prepoznatljivu letnju gužvu i veliki broj turista, preporučujemo gradsku plažu, dok brojne divlje plaže i uvale omogućavaju mirnije uživanje u moru.Telefon: +38269493885
Kategorija: 3 *
Adresa: Dubrava 82
Web sajt: adriatic-cristal.ru

Adriatic Crystal Dobre Vode mapa


Udaljenonost Dobre Vode Beograd


Hotel se nalazi blizu same obale mora, u naselju Dubrava i pruža jedinstvenu atmosferu rekreacije za različite ukuse. Za one koji žele prepoznatljivu letnju gužvu i veliki broj turista, preporučujemo gradsku plažu, dok brojne divlje plaže i uvale omogućavaju mirnije uživanje u moru.

Objekat poseduje zajedničko dvorište, kao i besplatan internet. Svaka smeštajna jedinica je opremljena klima uređajem, kuhinjom, TV-om sa satelitskim programom, takođe kupatila poseduju fen.

U bizini se nalazi veći broj restorana, kafića, prodavnica, različitih radnji sa suvenirima, pošte i noćni klubovi. Kraj šetališta uvek možete pronači svežu ribu i najukusnija vina Crne Gore. Najpoznatije plaže su Veliki pijesak i Mali pijesak, a njihova glavna karakteristika je posebna tirkizna nijansa mora.

Aerodrom Tivat je udaljen 59km.

Cena: 20-25€ dnevno po apartmanu


Autor: ZlatkoTagovi: Adriatic Crystal leto 2019, Dobre Vode mapa