Aegean Blue Hotel Nea Maudania

Nazad na » Nea Maudania

Aegean Blue Hotel Hotel se nalazi nedaleko od centra mesta Nea Kalikratia, i na 35 km od Soluna. Hotel je sagraden 2009.Adresa: Nea Kallikratia

Aegean Blue Hotel Nea Maudania mapa


Udaljenonost Nea Maudania Beograd


Hotel se nalazi nedaleko od centra mesta Nea Kalikratia, i na 35 km od Soluna. Hotel je sagraden 2009. god a poceo sa radom 2010 god. U neposrednoj blizini se nalaze kafeterije, restorani, taverne, barovi, sportske sale, banke, medicinski centar. Hotel od sopstvene pešcane plaže deli šetalište.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, lift, podzemni parking, kafeterija, zatvoreni bazen, fitnes, teretana, SPA centar, konferencijska sala za 100 ucesnika, doktor, Wi-Fi (besplatan u lobiju), sportovi na vodi.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 57 soba razlicitih tipova i svaka ima kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, telefon, klima uredaj, mini bar, sef, internet, balkon/terasu. Standardne sobe: oko 25m2, sa pogledom na more, elegantno uredene, namenje za 2-3 osobe (dva standardna i jedan pomocni ležaj). Suite: sastoje se iz spavace i dnevne sobe (sa sofom na razvlacenje), namenje za 2-4 osobe i imaju pogled na more.

Kontakt: www.aegeanblue.gr, Tel: +30 23990 20160

Potpuno novi moderan objekat, savršeno spaja udobnost velikog kompleksa sa gostoprimljivošcu i prijatnošcu malog porodicnog hotela.Tagovi: Aegean Blue Hotel leto 2019, Nea Maudania mapa