Allure Apartmani Piran

Nazad na » Piran

Allure Apartmani Naša kuća poseduje 2 apartmana u srcu srednjovekovnog Pirana u Blizini Portoroža, na samo 30 metara od mora. Ako ste romantična duša, uživaćete u šetnji pored mora, čarobnom pogledu sa naše terase na Srednjevekovni grad Piran.Telefon: +386 51 755 711
Adresa: Savudrijska 1
Web sajt: http://www.apartment-piran.com

Allure Apartmani Piran mapa


Udaljenonost Piran Beograd


Naša kuća poseduje 2 apartmana u srcu srednjovekovnog Pirana u Blizini Portoroža, na samo 30 metara od mora. Ako ste romantična duša, uživaćete u šetnji pored mora, čarobnom pogledu sa naše terase na Srednjevekovni grad Piran...Kratka šetnja odvešće Vas do čuveneg trga Tartini, muzeja i ostalih znamenitosti Pirana. Očekujemo Vas, Allure Apartmani!

Na prvom spratu nalazi se apartman za 4 osobe, veličine 55m2 koji raspolaže sa: dnevnim boravkom sa kuhinjom, dve spavaće sobe, klima uređajem, sat-tv, telefon, kupatilo sa wc-om. Apartman ima pogled na more.

U potkrovlju se nalazi apartman za dve osobe veličine 30 m2, koji raspolaže sa: kuhinjom, klimom, sat-tv, telefonom i kupatilom sa wc-om. Na krovu se nalazi zajednička terasa sa pogledom na more.


Autor: ZlatkoTagovi: Allure Apartmani leto 2019, Piran mapa