Alpen Suite Hotel Madonna Di Campiglio

Nazad na » Madonna Di Campiglio

Alpen Suite Hotel
Hotel je smešten u centru Madonna di Campiglio  u regiji Trentino. Izuzev recepcije sa lobijem, hotel ima bar, vinski bar, restoran, konferencijska sala, skijašnica, igraonica, wellness centar sa unutrašnjim bazenom, jacuzzi, sauna i tursko kupatilo, garaža, salon lepote, mini klub za decu sa različitim programima i internet pristup.Adresa: Viale Dolomiti di Brenta 84

Alpen Suite Hotel Madonna Di Campiglio mapa


Udaljenonost Madonna Di Campiglio BeogradHotel je smešten u centru Madonna di Campiglio  u regiji Trentino. Izuzev recepcije sa lobijem, hotel ima bar, vinski bar, restoran, konferencijska sala, skijašnica, igraonica, wellness centar sa unutrašnjim bazenom, jacuzzi, sauna i tursko kupatilo, garaža, salon lepote, mini klub za decu sa različitim programima i internet pristup.

Hotel ima 28 apartmana, od kojih svi sadrže kupatilo, garderober, spavaću sobu sa francuskim  krevetom i prostrani dnevni boravak, internet pristup, satelitsku televiziju, sef, mini bar, fen za sušenje kose, bade mantili i papuče.

Ski staza je udaljena od hotela 350 m. Stanica besplatnog ski busa je na samo 50 m, tako da bus povezuje hotel sa Spinale žičarom. Hotel je izgradjen u tradicionalnom alpskom stilu sa pogledom na Dolomite Brenta i nacionalni park Adamello Brenta.

Telefon: +39 0465 440100Tagovi: Alpen Suite Hotel leto 2019, Madonna Di Campiglio mapa