Antares Residence Madonna Di Campiglio

Nazad na » Madonna Di Campiglio

Antares Residence Hotel apartmanskog tipa Antares, nalazi se svega stotinak metara od centra mesta Madonna di Campiglio. Apartmani imaju TV salu, lift i garažu, ali gosti mogu koristiti sadržaje hotela Miramonti i to restoran, TV salon, Piano bar, internet, wellness, saunu, solarijum, teretanu, sobu za relaksaciju i opuštanje kao i školu skijanja.Adresa: Via Cima Tosa, 57

Antares Residence Madonna Di Campiglio mapa


Udaljenonost Madonna Di Campiglio Beograd


Hotel apartmanskog tipa Antares, nalazi se svega stotinak metara od centra mesta Madonna di Campiglio. Apartmani imaju TV salu, lift i garažu, ali gosti mogu koristiti sadržaje hotela Miramonti i to restoran, TV salon, Piano bar, internet, wellness, saunu, solarijum, teretanu, sobu za relaksaciju i opuštanje kao i školu skijanja.

Hotel raspolaže studijima i apartmanima, kompletno opremljenim sa kupatilom, fenom za sušenje kose, SAT TV, telefonom, radiom, sefom. Studiji imaju dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje, dva odvojena ležaja izdvojena od salona sa kliznim vratima i kuhinjskim delom. Apartmani sadrže dnevnu sobu sa sofom i kuhinjskim delom  i jednu spavaću sobu. Većina apartmana u rezidenciji Antares ima balkone sa kojih se pruža pogled na planine.

Žičara Miramonti je odmah pored hotela , a ski staza na svega 50 metara. Gosti mogu doplatiti polupansion u susednom hotelu Miramonti. Apartmane posebno preporučujemo porodicama sa decom.

Telefon: +39 0465 441021Tagovi: Antares Residence leto 2019, Madonna Di Campiglio mapa