Apartman Bonaca Kamenovo Sveti Stefan

Nazad na » Sveti Stefan

Apartman Bonaca Kamenovo Na jednom od najljepsih djelova Crnogorskog primorja, u blizini prelijepog Milocerskog parka, i najpoznatijeg Crnogorskog hotela Sveti Stefan nalazi se stan povrsine 56 m2, opremljen potpuno novim namjestajem i tehnikom. Ovaj savremeni i vrlo komfoni stan sastoji se iz dnevne sobe sa kuhinjom, velike terase sa pogledom na more, spavace sobe koja ima svoju terasu i kupatila.Telefon: +382 69 026 158
Adresa: Kamenovo

Apartman Bonaca Kamenovo Sveti Stefan mapa


Udaljenonost Sveti Stefan Beograd


Na jednom od najljepsih djelova Crnogorskog primorja, u blizini prelijepog Milocerskog parka, i najpoznatijeg Crnogorskog hotela Sveti Stefan nalazi se stan povrsine 56 m2, opremljen potpuno novim namjestajem i tehnikom. Ovaj savremeni i vrlo komfoni stan sastoji se iz dnevne sobe sa kuhinjom, velike terase sa pogledom na more, spavace sobe koja ima svoju terasu i kupatila.

Udaljen je od plaze Kamenovo svega 300 metara,a od plaze Przno 500 met. Laganom setnjom za 15 minuta stici ce te i do cuvenih plaza Svetog Stefana i Milocera. U neposrednoj blizini se nalazi prodavnica i restoran, a Posta, Ambulanta, Hotel Maestral kao i najbolji riblji restorani se nalaze na svega par minuta setnje.

Cijena po danu 100e. Jako povoljno za ovako opremljen i konforan stan u kome mogu biti smjestene 4 osobe, jako lijepo uredjen. Javni parking se nalazi ispred zgrade. Milocerski park je na svega 15 minuta udaljen, prava oaza mira za opustanje i setnje.


Autor: Simo Djurasevic DjurasevicTagovi: Apartman Bonaca Kamenovo leto 2019, Sveti Stefan mapa

Sveti Stefan Privatni smeštaj