Apartmani Ananina Portorož

Nazad na » Portorož

Apartmani Ananina Objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Elegantni apartmani Ananina nude panoramski pogled na more sa svojih nameštenih terasa i prostrane enterijere koji uključuju besplatan bežični internet i LCD TV-e sa kablovskim kanalima.Telefon: +386-41-75-75-50
Kapacitet: 4 apartmana
Adresa: Bazoviska 23
Web sajt: http://www.ananina.com

Apartmani Ananina Portorož mapa


Udaljenonost Portorož Beograd


Objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Elegantni apartmani Ananina nude panoramski pogled na more sa svojih nameštenih terasa i prostrane enterijere koji uključuju besplatan bežični internet i LCD TV-e sa kablovskim kanalima. Apartmane okružuje mediteransko rastinje, palme i limunovi. Nalaze se na 500 metara od peščane plaže i centra Portoroža.

Gostima je na raspolaganju komforan smeštaj u 4 apartmana i to apartman A 46 m2 kapaciteta 2 -3 osobe, apartman B 43 m2 kapaciteta 2 osobe, apartman C 40 m2 kapaciteta 2 osobe i apartman L 150 m2 kapaciteta 4 - 8 osoba.

Apartmani imaju zidove sa elementima od kamena, trpezarijske prostore i sofe na izvlačenje u dnevnim sobama. Pored toga svi poseduju sopstveni pribor za roštilj i kuhinju s mikrotalasnom pećnicom i mašinom za pranje sudova. U vrtu se nalaze igralište i zajednički pribor za roštilj.

U okviru objekta je obezbeđen besplatan parking. Stanica lokalnog autobusa se nalazi na samo 100 metara od apartmana Ananina, a prehrambena prodavnica na 300 metara. Možete uživati u kupkama od lekovitog blata na udaljenosti od 1 km.Tagovi: Apartmani Ananina leto 2019, Portorož mapa