Apartmani Čardak Šumski Palićko jezero

Nazad na » Palićko jezero

Apartmani Čardak Šumski Čardak Šumski se nalazi u blizini jezera Palić, na površini od 3000 m². Nedaleko od grada možete pronaći oazu mira u jedinstvenom ambijentu Čardaka - idealnog za odmor i relaksaciju.Telefon: +381 (0) 24 753 222
Adresa: Tuk Ugarnice 24
Web sajt: www.cardaksumski.com

Apartmani Čardak Šumski Palićko jezero mapa


Udaljenonost Palićko jezero Beograd


Čardak Šumski se nalazi u blizini jezera Palić, na površini od 3000 m². Nedaleko od grada možete pronaći oazu mira u jedinstvenom ambijentu Čardaka - idealnog za odmor i relaksaciju. Tri apartmana su na raspolaganju gostima i oni su potpuno opremljeni za svačiji užitak.

Čardak Šumski raspolaže smeštajnim kapacitetom od tri apartmana koji se nalaze na spratu.Apartmani su opremljeni u duhu celokupnog abijenta Čardaka, iz kojih se pruža predivan pogled na prirodu Palićkog Zoo Vrta. Jedinog  u Vojvodini  i jednog od  lepših u ovom delu Evrope.

Kapacitet restorana je 50 sedećih mesta, dok za vreme letnjih dana možete uživati u dvorištu Čardaka, ispod trščare u kojoj se nalazi pečenjara, ognjište i zidani roštilj.

U šumi predivnih Bođoša, koja okružuje Čardak Šumski nalazi se staza za trčanje, kao i sprave za vežbanje, što možete iskoristiti kao uživanje u rekreaciji na svežem vazduhu. Plaža jezera Palić je udaljena na svega 200m, a teniski tereni na 5 minuta lagane šetnje od Čardaka.

Telefon za informacije: +381 (0) 24 753 222Tagovi: Apartmani Čardak Šumski leto 2019, Palićko jezero mapa