Apartmani Filip II Ohridsko Jezero

Nazad na » Ohridsko Jezero

Apartmani Filip II Apartmani Philip II su sagrađeni 2010 godine. Objekat nudi moderno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom, prodavnicu prehrambene robe koja radi non-stop i kozmetički salon.Mobilni: +389 (0) 75 592 591
Adresa: 282 Pitu Guli
Web sajt: http://apartmanifilip2.com

Apartmani Filip II Ohridsko Jezero mapa


Udaljenonost Ohridsko Jezero Beograd


Apartmani Philip II su sagrađeni 2010 godine. Objekat nudi moderno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom, prodavnicu prehrambene robe koja radi non-stop i kozmetički salon. Objekat se nalazi u čistom okruženju i pruža boravak u opuštenoj atmosferi, na 2 km od centra Ohrida. Minimalistički dizajn enterijera apartmana Philip II upotpunjen je modernim sadržajima kao što su kablovska televizija, mini-bar i klima-uređaji. Kupatila u smeštajnim jedinicama sadrže tuš.

Vlasnici apartmana Philip II mogu organizovati isporuku obroka iz partnerskog restorana i pružiti turističke informacije. Usluge pranja i peglanja veša takođe su dostupne na zahtev. Autobuska stanica u Ohridu se nalazi na 500 metara od objekta. Do plaže Metropolis na Ohridskom jezeru ima 7 km.

Telefon za informacije: +389 (0) 75 592 591Tagovi: Apartmani Filip II leto 2019, Ohridsko Jezero mapa