Kopaonik Apartmani Kopaonik

Nazad na » Kopaonik

Kopaonik Apartmani Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1. 100 metara nadmorske visine, okruženi sportskim terenima očekuju Vas APARTMANI KOPAONIK.Kontakt osoba: Jelena Kostić
Telefon: + 381 37 823 130
Kapacitet: 50
Kategorija: 3 *
Adresa: Brzeće
Web sajt: http://www.kopapartmani.co.rs

Kopaonik Apartmani Kopaonik mapa


Udaljenonost Kopaonik Beograd


Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine, okruženi sportskim terenima očekuju Vas APARTMANI KOPAONIK. U toplom i intimnom ambijentu smešteni su restoran, staklena bašta, kafe bar, noćni klub, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava. U samom objektu prisutna je wireless Internet konekcija koja je za goste besplatna. Objekat je apartmanskog tipa pete kategorije (57 simpleksa, 4 dupleksa i 1 de luxe apartman). U sastavu svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena mini kuhinja, frižider, TV sa mogućnošcu prijema satelitskog i internog programa, telefon i kupatilo.

Pored mogućnosti da sami spremite hranu u apartmanu, u našem hotelu se možete hraniti a la carte (internacionalna i domaća kuhinja) ili pretplatom na pansionski doručak, ručak i večeru. Naš personal čine izuzetno predusretljivi i gostoljubivi ljudi ovog kraja, a kvalitet usluga po svetskim modelima i principima garantuje vam Ugostiteljsko preduzeće "Brzeće".

Pogledajte prezentaciju i našeg hotela u blizini Sopota.Tagovi: Kopaonik Apartmani leto 2019, Kopaonik mapa