Apartmani Kosta Ohridsko Jezero

Nazad na » Ohridsko Jezero

Apartmani Kosta Smešteni u mirnoj ulici, De Lux Apartmani Kosta se nalaze na 100 metara od Ohridskog jezera. Svi apartmani imaju besplatan bežični internet, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu, frižider i pribor za pripremu čaja i kafe, takođe sve smeštajne jedinice imaju moderan nameštaj i cvetne tapete.Mobilni: +389 70 249 507
Adresa: Partizanska

Apartmani Kosta Ohridsko Jezero mapa


Udaljenonost Ohridsko Jezero Beograd


Smešteni u mirnoj ulici, De Lux Apartmani Kosta se nalaze na 100 metara od Ohridskog jezera. Svi apartmani imaju besplatan bežični internet, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom za kosu, frižider i pribor za pripremu čaja i kafe, takođe sve smeštajne jedinice imaju moderan nameštaj i cvetne tapete. Deo apartmana poseduje balkon i čajnu kuhinju. Besplatan parking vam je na raspolaganju u okviru objekta.

Niz atrakcija, uključujući crkve i manastire, se nalaze na samo 5 minuta šetnje. Tradicionalni restorani, kafei i mesta za kupovinu su takođe u neposrednoj blizini. De Lux Apartmani se nalaze na 5 minuta vožnje od lokalnih atrakcija, kao što su Samuilova tvrđava i Antički amfiteatar.

Telefon za informacije: +389 70 249 507Tagovi: Apartmani Kosta leto 2019, Ohridsko Jezero mapa