Apartmani Lipa Terme Olimija

Nazad na » Terme Olimija

Apartmani Lipa Apartmani u Selu Lipa *** se nalaze u neposrednoj blizini wellness centara, hotela i Centra zdravlja, u mirnom prirodnom okruženju Termi Olimia. Odličan su izbor za one koji žele da uspore tempo i pobegnu od hotelske gužve, ali da ostanu dovoljno blizu raznovrsne ponude Termi Olimia.Telefon: +386 3 829 78 36
Kapacitet: 136 apartmana
Kategorija: 3 *
Adresa: Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek
Web sajt: http://www.terme-olimia.com

Apartmani Lipa Terme Olimija mapa


Udaljenonost Terme Olimija Beograd


Apartmani u Selu Lipa *** se nalaze u neposrednoj blizini wellness centara, hotela i Centra zdravlja, u mirnom prirodnom okruženju Termi Olimia. Odličan su izbor za one koji žele da uspore tempo i pobegnu od hotelske gužve, ali da ostanu dovoljno blizu raznovrsne ponude Termi Olimia.

Apartmani različnih veličina će vas očarati svojom jednostavnošću, opuštenom atmosferom i udobnošću. Namenjeni su za boravak od dve do pet osoba, a dobrodošli su i kućni ljubimci.

Dnevni boravak u apartmanima će vama i vašoj porodici pružiti prijatno okruženje za druženje i slobodno vreme. Prostranost i udobnost spavaće sobe će vas oduševiti. Moderna i sofisticirana kuhinja vam daje mogućnost da pripremite ukusna jela kakva volite.

Pobrinuli smo se i za najmlađe. Vaša deca će u seoskoj atmosferi svoju dečiju razigranost iskazati na igralištu, dečijem bazenu ili izdvojenom dečijem kutku.

Glavni trg u selu

Smešteni u selu Lipa *** uživaćete u šetnji do glavnog trga, jer se uz put nalaze brojne prodavnice sa širokom ponudom proizvoda.

Očekujemo vas i u Restoranu Lipa, gde ćemo vas razmaziti kulinarskim delikatesima. Uveče možete zaigrati uz živu muziku, ili se opustiti uz razne zabavne sadržaje.

U Selu Lipa imate sve što vam je potrebno: prehrambenu prodavnicu, sportsku opremu, suvenire i časopise, kao i Beauty center.

Kapacitet apartmanskog naselja Selo Lipa ***:

136 apartmana (površine od 30 do 60 m2):
  • 6 dvokrevetnih;
  • 29 trokrevetnih;
  • 61 četvorokrevetni;
  • 40 petokrevetnih apartmana.
U apartmanima Sela Lipa vi i vaša porodica ćete uživati u:
  • dnevnom boravku i spavaćoj sobi;
  • kuhinji;
  • kupatilu.
Prilikom opremanja apartmana na umu smo imali potpuno opuštanje naših gostiju, te apartmani imaju satelitsku televiziju, direktnu telefonsku liniju, podno grejanje i vrhunski nameštaj.

Prostorije su velike, prozračne i sa puno dnevnog svetla.Tagovi: Apartmani Lipa leto 2019, Terme Olimija mapa