Apartmani Marika Srebrno jezero

Nazad na » Srebrno jezero

Apartmani Marika Apartmani “MARIKA” nalaze se na Srebrnom jezeru, u vikend naselju “Beli bagrem”,okruženi prirodom I zelenilom. Kompleks apartmana raspolaže sa četvorokrevetnim I dvokrevetnim apartmanima.Telefon: 012 / 766 3892
Adresa: Beli bagrem bb

Apartmani Marika Srebrno jezero mapa


Udaljenonost Srebrno jezero Beograd


Apartmani “MARIKA” nalaze se na Srebrnom jezeru, u vikend naselju “Beli bagrem”,okruženi prirodom I zelenilom. Kompleks apartmana raspolaže sa četvorokrevetnim I dvokrevetnim apartmanima.Svaki apartman sadrži  sopstvenu kuhinju,kupatilo I terasu.Klimatizovani su I opremljeni TV cab I DVD plejerom.Uz svaki apartman nalazi se zidani roštilj I ognjište sa kotlićem.

U sklopu apartmana Marika svim gostima na raspolaganju je bazen sa solarnim grejanjem I pripadajućom opremom, velika terasa iznad kanala sa ležaljkama,čamac u kanalu,parking ,centralno ognjište ,sto za stoni tenis.

U blizini APARTMANA MARIKA nalaze se nekoliko kulturno-istorijskih znamenitosti idealnih za izlete: nacionalni park Đerdap, tvrđave Ram I Golubac, rimsko utvrđenje Viminacijum, kao I tri srednjovekovna manastira (Tumane, Rukumija I Nimnik).

Zbog svega navedenog APARTMANI MARIKA su idealno mesto za odmor porodica sa decom, omladine, lovaca I ribolovaca.


Autor: ZlatkoTagovi: Apartmani Marika leto 2019, Srebrno jezero mapa