Apartmani Ortenia Terme Olimija

Nazad na » Terme Olimija

Apartmani Ortenia Apartmani su smešteni 1 km od Termi Olimia i izgrađeni s posebnim naglaskom na održivost, ekološki apartmani Ortenia in Nature nude besplatan bežični internet, malu salu za fitnes, finske i infracrvene saune, otvorenu hidromasažnu kadu i panoramsku terasu sa pogledom na Podčetrtek i lokalni zamak. .Telefon: +386 (0)3 5824 197
Mobilni: +386 (0)40 373 331
Adresa: Škofja gora 36
Web sajt: http://www.ortenia.com

Apartmani Ortenia Terme Olimija mapa


Udaljenonost Terme Olimija Beograd


Apartmani su smešteni 1 km od Termi Olimia i izgrađeni s posebnim naglaskom na održivost, ekološki apartmani Ortenia in Nature nude besplatan bežični internet, malu salu za fitnes, finske i infracrvene saune, otvorenu hidromasažnu kadu i panoramsku terasu sa pogledom na Podčetrtek i lokalni zamak.

Svi studiji poseduju terasu sa stolom i stolicama i potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i trpezarijskim stolom. Dodatne pogodnosti obuhvataju klima-uređaj, sef i flat-screen TV sa kablovskim kanalima.

Ovaj hotel sa ekološkim sertifikatom sadrži odabrane prirodne materijale. Apartmani su opremljeni nameštajem od neobrađenog hrasta i bukve, peškiri su napravljeni od organskog pamuka, a sobe su ukrašene predmetima koje su ručno izradili razni slovenački dizajneri. U kupatilima je takođe dostupan organski toaletni pribor.

Gosti koji borave u apartmanima Ortenia dobijaju poseban popust u spa centru u okviru Termi Olimia. Dostupna je i usluga iznajmljivanja bicikala.

Objekat je smešten na 3 km od farme jelena i golf-terena Olimje. U okolnim brdima nalaze se brojne pešačke i biciklističke staze.Tagovi: Apartmani Ortenia leto 2019, Terme Olimija mapa