Apartmani Pri Ukcu Bohinjsko jezero

Nazad na » Bohinjsko jezero

Apartmani Pri Ukcu Poštovani posetioci zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo apartmane Pri Ukcu, apartmani se nalaze na elitnoj lokaciji u mestu Ukanc nedaleko od Bohinja. Apartmani su udaljeni 300 metara od jezera i 600 metara od skijaškog centra Vogel u srcu nacionalnog parka Triglav.Telefon: +386 45 / 723 250
Mobilni: +386 31 / 678 335
Adresa: Ukanc 78

Apartmani Pri Ukcu Bohinjsko jezero mapa


Udaljenonost Bohinjsko jezero Beograd


Poštovani posetioci zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo apartmane Pri Ukcu, apartmani se nalaze na elitnoj lokaciji u mestu Ukanc nedaleko od Bohinja. Apartmani su udaljeni 300 metara od jezera i 600 metara od skijaškog centra Vogel u srcu nacionalnog parka Triglav.

Sobe – raspolažemo sa četiri dvokrevetne sobe I kategorije. Svaka soba ima svoje kupatilo ili tuš, wc, balkon. Svi gosti imaju mogućnost korišćenja zajedničke kuhinje. Ispred kuće nalazi se parking za Vaš automobil.

Apartmani – raspolažemo se i sa dva apartmana u posebnoj kući koja se nalazi na 30 metara od glavnog objekta. Svaki apartman poseduje zaseban ulaz, dve spavaće sobe, dnevni  boravak, kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom. Kapacitet svakog od apartmana je 4 osobe.

  • Smeštaj u sobama po ceni 14 - 20 EUR po osbi dnevno,
  • Dnevni najam apartmana po ceni 60 - 80 EUR po osobi dnevno
  • Detaljnije informacije na upit


Autor: ZlatkoTagovi: Apartmani Pri Ukcu leto 2019, Bohinjsko jezero mapa