Apartmani Tara Sutomore

Nazad na » Sutomore

Apartmani Tara

Sutomore , malo mestašce što zadire daleko prema pučini, u kojem se zelenilo nadvija nad bistrinom mora, a topli pesak poziva na odmor i lješkarenje pod suncem. Potražite mir medju najdragocenijim plažama Jadrana .Mobilni: +382 / 69 418 732
Kapacitet: 10
Kategorija: 3 *
Adresa: Naselje Ratac
Web sajt: http://www.tara-apartments-montenegro.com

Apartmani Tara Sutomore mapa


Udaljenonost Sutomore Beograd


Sutomore , malo mestašce što zadire daleko prema pučini, u kojem se zelenilo nadvija nad bistrinom mora, a topli pesak poziva na odmor i lješkarenje pod suncem. Potražite mir medju najdragocenijim plažama Jadrana .

MOGUĆE JE IZNAJMLJIVANJE I CELOG OBJEKTA

Villa TARA je nov objekat u Sutomoru sa 13 potpuno opremljenih apartmana. Svi apartmani su savremeno opremljeni i imaju klimu, mikrotalasnu pećnicu i sve ostalo sto je potrebno za ugodan boravak. Komforni apartmani u prizemlju sa površinom od 52 kvadrata mogu da ugoste do 5 gostiju. Imaju spavaću sobu, dnevni broavak sa nišom i kupatilom. Na prvom spratu su tri apartmana sa po tri ležaja (francuski plus klasični ležaj). Na drugom spratu su jos 6 trokrevetnih apartmana.

Kombinacijom solarnog sistema uz podršku klasičnog električnog grejanja obezbeđen je konstantno snabdevanje toplom vodom. U dvorištu se nalazi roštilj koji gosti mogu koristiti kao i veliko ograđeno dvorište koje pruža mogućnost svim gostima da sigurno parkiraju svoja vozila.

Tagovi: Apartmani Tara leto 2019, Sutomore mapa