Apartmani u centru Banja Luka

Nazad na » Banja Luka

Apartmani u centru

Ukoliko vam je potreban privatni smještaj u centru Banja Luke ali u čijem bogato opremljenom ambijentu možete u potpunosti da se odmorite od poslovnih sastanaka, seminara ili cjelodnevnog razgledanja Banja Luke onda ste na pravom mijestu. Mi ćemo se potruditi da ovaj privremeni smještaj doživite kao svoj dom, tako što ćemo vam biti na raspolaganju u svakom momentu vašeg, sigurni smo, nezaboravnog boravka u našem domaćinskom gradu.Kontakt osoba: Vesna Kecman Vidić
Telefon: +387 65 684 187
Kapacitet: 3-6 osoba
Adresa: Braće i sestara Glumac 8
Web sajt: http://sleepoverbl.com/

Apartmani u centru Banja Luka mapa


Udaljenonost Banja Luka Beograd


Ukoliko vam je potreban privatni smještaj u centru Banja Luke ali u čijem bogato opremljenom ambijentu možete u potpunosti da se odmorite od poslovnih sastanaka, seminara ili cjelodnevnog razgledanja Banja Luke onda ste na pravom mijestu. Mi ćemo se potruditi da ovaj privremeni smještaj doživite kao svoj dom, tako što ćemo vam biti na raspolaganju u svakom momentu vašeg, sigurni smo, nezaboravnog boravka u našem domaćinskom gradu.

Kako biste ovaj kratkoročni smještaj pretvorili u potpun ugođaj, od esencijalne važnosti vam je centralna lokacija naših apartmana. Ona vam pruža odličnu startnu poziciju kako biste sa lakoćom bili u mogućnosti da posetite neke od nezaobilaznih znamenitosti našeg grada, kao što je na primjer Saborni hram Hrista Spasitelja koji je udaljen samo nekoliko minuta laganog hoda od naših objekata, kao i pješačku zonu sa brojnim restoranima i kafićima u kojima možete uživati u lokalnim specijalitetima ali i osjetiti sve čari noćnog života Banja Luke.

Sadržaj:

  • TV,
  • kablovska,
  • klima uređaj,
  • frižider,
  • posuđe,
  • toaletni pribor,
  • parkingAutor: ZlatkoTagovi: Apartmani u centru leto 2019, Banja Luka mapa