Apartmani Vivien Palićko jezero

Nazad na » Palićko jezero

Apartmani Vivien Nedaleko od samog srca Palića, u prelepom zelenilu oko Palićkog i Omladinskog jezera smeštena je Villa Vivien. Blizu centra, a opet na tihom i mirnom mestu; uz dugogodišnju tradiciju gostoprimstva garantuje nesmetani odmor svima koji u njoj potraže svoje utočište.Mobilni: +381 62 20 20 70
Kapacitet: 4 apartmana
Adresa: Barska 12
Web sajt: http://vivi.rs

Apartmani Vivien Palićko jezero mapa


Udaljenonost Palićko jezero Beograd


Nedaleko od samog srca Palića, u prelepom zelenilu oko Palićkog i Omladinskog jezera smeštena je Villa Vivien. Blizu centra, a opet na tihom i mirnom mestu; uz dugogodišnju tradiciju gostoprimstva garantuje nesmetani odmor svima koji u njoj potraže svoje utočište. Cvetna bašta, moćno drveće, ptičice koje cvrkuću, livada sa mnoštvom zelenila, dvorište uređeno kao park i natkrivena velika terasa čine da vaš odmor i opuštanje budu potpuni i nezaboravni.

Apartmani se nalaze u urbanoj ulici bez saobraćaja, zaštićenoj zelenim pojasem Palića. Okolina je bogata zelenilom, cvećem i drvećem. Sastavni deo kuće je velika terasa sa pogledom na baštu i zelenilo. U apartmanima i dvorištu možete koristiti besplatan bežični internet. U dvorištu postoji parking.

Telefon za informacije: +381 62 20 20 70Tagovi: Apartmani Vivien leto 2019, Palićko jezero mapa