Beogradski karneval brodova Beograd

Nazad na » Beograd

Beogradski karneval brodova Beogradski karneval brodova je tradicionalna manifestacija koja se održava od 2004. godine i predstavlja defile različitih vrsta brodova duž dve beogradske reke - Dunavom i Savom.Adresa: Beograd

Beogradski karneval brodova Beograd mapa


Udaljenonost Beograd Beograd


Beogradski karneval brodova je tradicionalna manifestacija koja se održava od 2004. godine i predstavlja defile različitih vrsta brodova duž dve beogradske reke - Dunavom i Savom. Pored turističkih brodova i sopstvenih plovila, deo manifestacije su i čamci i brodovi rečne policije, vatrogasne službe, JKP Beogradvode i drugi. Svi posetioci karnevala imaju mogućnost da se besplatno voze turističkim brodovima i na taj način učestvuju direktno u povorci i uživaju na reci do kasnih večernjih sati.

Osim programa na vodi, manifestacija obuhvata i bogat sadržaj na obali gde posetioce čeka muzički program poznatih bendova, brojni ulični zabavljači, pa i stare zanatlije i prodavci suvenira. Takođe, održava se i izbor za miss, odnosno kraljicu karnevala.

Beogradski karneval brodova se održava svake godine u julu mesecu, pa za sve ljubitelje reke i krstarenja ovo je posebna prilika za druženje i upoznavanje Beograda iz jednog drugog ugla.


Autor: ZlatkoTagovi: Beogradski karneval brodova leto 2019, Beograd mapa

Beograd Manifestacije i zabava