Buyuk Anadolu Didim Resort Didim

Nazad na » Didim

Buyuk Anadolu Didim Resort Nalazi se na samoj plaži, od centra Didima je udaljen 5 km, a od aerodroma u Bodrumu 100 km. Raspolaže sa 282 sobe, svaka ima kupatilo (tuš/wc), TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon.Adresa: Didim

Buyuk Anadolu Didim Resort Didim mapa


Udaljenonost Didim Beograd


Nalazi se na samoj plaži, od centra Didima je udaljen 5 km, a od aerodroma u Bodrumu 100 km. Raspolaže sa 282 sobe, svaka ima kupatilo (tuš/wc), TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon.

U svom sastavu ima glavni restoran u kojem postoji mogućnost „a la carte“ usluga, „snack“ bar u kojem se služe lagani obroci i pića. Od dodatnih sadržaja hotel ima prodavnicu, kafeteriju, usluge lekara kao I uslugu čuvanja dece na zahtev gostiju.

U sastavu hotela su 2 bazena od kojih je 1 sa vodenim toboganima. „spa centar“ u svojoj ponudi ima tursko kupatilo i različite vrste masaža. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su fitnes centar, teniski teren, odbojka na plaži i košarka. Na plaži postoji mogućnost bavljenja različitim sportovima na vodi. Najmlađim gostima namenjeno je igralište, a o njihovoj zabavi brine profesionalni tim animatora.

Kontakt: +90 256 825 9494, www.bah.com.trTagovi: Buyuk Anadolu Didim Resort leto 2019, Didim mapa