Čigota hotel Zlatibor

Nazad na » Zlatibor

Čigota hotel Nalazi se na uzvišenju iznad jezera , okružen šumom jela i borova, sa uredjenim stazama za šetnju predstavlja idealnu lokaciju za goste koji žele miran ali i aktivan odmor. Hotel sa dugom tradicijom pruža zanimljive mogućnosti vašeg odmora, boravak na sunčanoj terasi, korišćenje wellness sadržaja hotela, ili šetnja predivnim pejzažima Zlatibora.Telefon: +381 31 597 597
Adresa: Zlatibor
Web sajt: http://www.cigota.rs

Čigota hotel Zlatibor mapa


Udaljenonost Zlatibor Beograd


Nalazi se na uzvišenju iznad jezera , okružen šumom jela i borova, sa uredjenim stazama za šetnju predstavlja idealnu lokaciju za goste koji žele miran ali i aktivan odmor. Hotel sa dugom tradicijom pruža zanimljive mogućnosti vašeg odmora, boravak na sunčanoj terasi, korišćenje wellness sadržaja hotela, ili šetnja predivnim pejzažima Zlatibora.

Hotel Čigota je poznat po svom jedinstvenom programu za mršavljenje programu ,, Čigota,,  kao i Anticelulit i Menadžer , anti stress programima, koji privlače goste iz cele Evrope.

Lokacija: od centra mesta 400m, od Beograda 230 km, na uzvišenju iznad jezera.

Hotelska ponuda: parking, recepcija, 29 apartmana i 157 soba, pansionski restoran, restoran Zlatiborsko nebo, kafe poslastičarnica, terasa za sunčanje, aperitiv bar, kongresna sala, galerija slika, wellness i fitness programi, beauty centar, poluolimpiski bazen 25m x 12,5m sa finskim i parnim kupatilom, prodavnica, skijašnica, aerobic sala, biblioteka, internet kafe.

Standardne sobe u A bloku: SAT TV, telefon, frižider, kupatilo, fen. (blok renoviran 2009.god)

Standardne sobe u B bloku: SAT TV, telefon, frižider, kupatilo. (blok renoviran 2007.god.)
AB apartmani: spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa krevetom na razvlačenjem i mini kuhinjom, trpezariskim delom sa stolom i stolicama, TV, frižider, kupatilo i fen.

Telefon: 031/841-141Tagovi: Čigota hotel leto 2019, Zlatibor mapa