Club hotel Falcon Antalija

Nazad na » Antalija

Club hotel Falcon Hotel je udaljen 11 kilometra od aerodroma u Antaliji i 5 km od centra, a nalazi se na litici iznad mora. Sagraden je 1993.Adresa: Antalija

Club hotel Falcon Antalija mapa


Udaljenonost Antalija Beograd


Hotel je udaljen 11 kilometra od aerodroma u Antaliji i 5 km od centra, a nalazi se na litici iznad mora. Sagraden je 1993. godine, a renoviran 2009. godine i zauzima površinu od 8.000 m2. Sastoji se iz nekoliko petospratnih zgrada.

Plaža: Plaža je na pontonu i do plaže se dolazi stepenicama. Hotel ima bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe: Hotel raspolaže sa 264 standardnih soba, 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama (površine 22 m2, max 3 osobe), 2 dvosobne family sobe (površine 29 m2, za max 3+1 osobe).Svaka soba ima kupatilo,fen za susenje kose,individualni klima uredjaj,telefon,sef(besplatno),televizor,mini bar(prvo punjenje besplatno),room servis(placa se).

Hotelski sadrzaj: Recepcija, glavni restoran, 1 A la carte resotoran (turski, uz rezervaciju), 5 barova, 2 konferencijske sale, ineternet kafe, 1 Teniski teren, spa centar, spoljašnjih bazen, unutrašnji bazen, doktor, tursko i parno kupatilo, sauna, teretana, aerobik, stoni tenis, muzika uživo, diskoteka (ulaz), mini fudbal, teniski teren, pikado, košarka, deciji bazen, igralište, 1 vodeni tobogan, deciji klub, dadilja (uz doplatu). Placa se:masaža, skola ronjenja, osvetljenje teniskih terena, pranje i peglanje veša, room service, iznajmljivanje teniske opreme, skola tenisa.

Kontakt: + 90 (242) 323 06 04, Fax: + 90 (242) 323 36 12, www.clubhotelfalcon.com

Napomena: Ekonomicni hotel sa 4* koji se nalazi u delu grada Lara u blizini velikog broja šoping centara, kafica i restorana. Preporuka za mlade i goste koje žele da budu blizu centra Antalije.Tagovi: Club hotel Falcon leto 2019, Antalija mapa