Enotria Beograd

Nazad na » Beograd

Enotria


ENOTRIA je distributerska kuća koja se bavi prodajom i promovisanjem vina iz Srbije i prevashodno Evropskih vinskih regiona.

Naš koncept prodaje i zastupanja zasnovan je na postulatu da vino nije obično piće i da i bavljenje prodajom vina ne sme da bude obična trgovina.Telefon: +381 11 212 0647
Mobilni: +381 62 247 333
Adresa: Vladimira Popovića 26
Web sajt: www.enotria.rs

Enotria Beograd mapa


Udaljenonost Beograd Beograd


ENOTRIA je distributerska kuća koja se bavi prodajom i promovisanjem vina iz Srbije i prevashodno Evropskih vinskih regiona.

Naš koncept prodaje i zastupanja zasnovan je na postulatu da vino nije obično piće i da i bavljenje prodajom vina ne sme da bude obična trgovina. Poštujući osnovne principe kulture vina, trudimo se da vinarske kuće zastupamo tako da ljubiteljima vina predočimo sve okolnosti u kojima nastaju vina koja predstavljamo, kao i da svako vino predstavimo u svim njegovim pojedinačnim aspektima. Takođe, nastojimo da srpskom tržištu predstavimo nova vina, nove regione i nova vinarska dostignuća.

U skladu s tim, započeli smo saradnju sa vinarijom Masciarelli iz regiona Abruco, vinarijom Felsina iz Toskane, kultnom vinarijom Gaja koja proizvodi vina u Toskani i Pijemontu, legendarnom vinarijom Tenuta san Guido iz Toskane, jednom od najznačajnihih vinarija jugoistočne Evrope – vinarijom Marjan Simčič iz Goriških Brda, Podrumima manastira Tvrdoš iz Trebinja, kao i većinom najuticajnih Srpskih vinarija i vinara koji, svako na svoj način, u potpunosti svedoče o osobenostima sopstvenog podneblja i proizvode potpuno autentična vina.

Svako vino je jedinstveno i o svakom vinu postoji neponovljiva priča u kojoj učestvuju Podneblje, Zemljište, Loza i Čovek. Na ovim stranicama pronaći ćete zanimljive priče o našim vinima, a za vina možete da se obratite direktno nama  ili ih potražite u našim vinotekama ili najboljim restoranima. Uvek smo spremni i da za vas organizujemo specijalne degustacije, promocije, večeri slaganja vina i hrane, pa čak i posete vinarskim kućama koje zastupamo.

Grci su staru Italiju zvali imenom Enotria, što je u prevodu značilo „zemlja vina“.

Neka naša ENOTRIA bude vaša - „ZEMLJA VINA “.

Živeli!

Telefon za informacije: +381 11 212 0647 , +381 62 247 333Tagovi: Enotria leto 2019, Beograd mapa