Etno selo Rakezići Vrnjačka Banja

Nazad na » Vrnjačka Banja

Etno selo Rakezići Etno selo Rakezići se nalazi u selu Brezovica, smešteno na desnoj obali Zapadne Morave na brežuljkastim padinama šumovite planine Goč. Udaljeno je 12 km od Trstenika i isto toliko od Vrnjačke Banje.Adresa: Selo Brezovica

Etno selo Rakezići Vrnjačka Banja mapa


Udaljenonost Vrnjačka Banja Beograd


Etno selo Rakezići se nalazi u selu Brezovica, smešteno na desnoj obali Zapadne Morave na brežuljkastim padinama šumovite planine Goč. Udaljeno je 12 km od Trstenika i isto toliko od Vrnjačke Banje. Etno selo "Rakezići" utkano je u prelepu prirodu brežuljkastog reljefa, čije dvorište krase tri breze kao čuvari prošlih vremena.

U svom sastavu etno selo sadrži: restoran, kuću za odmor i prenoćište, muzej i autentične brvnare stare više od sto godina. Raspolažemo sa ukupno osam ležajeva, od toga dve dvokrevetne sobe i dve sobe sa francuskim krevetima. Svaka sadrži: tv, klimu, grejanje i kupatilo.


Etno restoran "Rakezići" u svom prijatnom prostoru, opremljenom u etno stilu nudi razne srpske specijalitete: kačamak, proju, domaće pogače i pite, kajmak, domaći sir, suvo meso, kavurmu, čvarke, tradicionalna kuvana jela, jela sa roštilja, kao i naravno domaće rakije i vina.

Cenovnik usluga: Pun pansion - 1600 RSD, Noćenje sa doručkom - 1000 RSD, Noćenje - 800 RSD

Telefon za informacije i rezervacije: 036 651 428
Tagovi: Etno selo Rakezići leto 2019, Vrnjačka Banja mapa

Vrnjačka Banja Etno sela, salaši i vajati