Farma Stay Pirc Terme Laško

Nazad na » Terme Laško

Farma Stay Pirc Objekat Farma Stay Pirc nudi elegantni enterijer opremljen tradicionalnim drvenim nameštajem i saunom, besplatnim pristupom bežičnom internetu, TV-om sa kablovskim kanalima i balkonom ili terasom u svim apartmanima. Objekat se nalazi na mirnoj lokaciji, na brdima iznad mesta Laško, odakle se pruža panoramski pogled na dolinu reke Savinje.Telefon: +386 3 573 14 55
Mobilni: +386 31 704 930
Adresa: Luhomšek 1
Web sajt: http://www.kmetijapirc.si

Farma Stay Pirc Terme Laško mapa


Udaljenonost Terme Laško Beograd


Objekat Farma Stay Pirc nudi elegantni enterijer opremljen tradicionalnim drvenim nameštajem i saunom, besplatnim pristupom bežičnom internetu, TV-om sa kablovskim kanalima i balkonom ili terasom u svim apartmanima. Objekat se nalazi na mirnoj lokaciji, na brdima iznad mesta Laško, odakle se pruža panoramski pogled na dolinu reke Savinje.

Možete učestvovati u raznim poljoprivrednim aktivnostima i kupiti domaće proizvode sa imanja. Gostima je takođe na raspolaganju popust u obližnjem spa centru.

Pored dnevnog boravka sa sofom, svaki apartman sadrži sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Smeštajne jedinice uključuju kompletno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova, električnim kuvalom i frižiderom.

Pored odlaska u šetnju ili vožnje biciklom u okolnoj prirodi, možete obići istorijske crkve, manastire i zamkove.

Prodavnice, supermarkete i restorane možete naći u centru Laškog, na oko 1,5 km od objekta Pirc. Najbliže skijalište se nalazi na 12 km.Tagovi: Farma Stay Pirc leto 2019, Terme Laško mapa

Terme Laško Privatni smeštaj