Festival vina i hrane “Ravangrad Wine fest” Sombor

Nazad na » Sombor

Festival vina i hrane “Ravangrad Wine fest” Ravangrad Wine fest je gastronomsko-turistička manifestacija čiji je cilj da prikaže bogatu ponudu kvalitetnih vina somborskog kraja, domaćih jela ali i upotpuni turističku ponudu ovog lepog bačkog grada. Tradicionalno mnoga sela u okolini Sombora se bave vinogradarstvom, pa je ovo prilika da proizvođači predstave svoja vina ali i razmene iskustva sa učesnicima iz ostalih krajeva Srbije i regiona.Adresa: Venac Petra Bojovića 16

Festival vina i hrane “Ravangrad Wine fest” Sombor mapa


Udaljenonost Sombor Beograd


Ravangrad Wine fest je gastronomsko-turistička manifestacija čiji je cilj da prikaže bogatu ponudu kvalitetnih vina somborskog kraja, domaćih jela ali i upotpuni turističku ponudu ovog lepog bačkog grada. Tradicionalno mnoga sela u okolini Sombora se bave vinogradarstvom, pa je ovo prilika da proizvođači predstave svoja vina ali i razmene iskustva sa učesnicima iz ostalih krajeva Srbije i regiona.

Ravangrad Wine fest se održava početkom decembra u sportskom centru "Soko" na adresi Venac Petra Bojovića 16. Ulaznice uglavnom nisu skupe a besplatno se dobija čaša za vino, brošura sa izlagačima i bonovi za degustaciju vina i hrane.


Autor: ZlatkoTagovi: Festival vina i hrane “Ravangrad Wine fest” leto 2019, Sombor mapa

Sombor Manifestacije i zabava