Garni hotel Aritz Val Di Fassa

Nazad na » Val Di Fassa

Garni hotel Aritz Hotel se nalazi na odličnoj poziciji, samo par minuta hoda od centra grada. Hotelski sadržaji: Recepija, restoran, lobi, bar, spa i wellness centar (tursko kupatilo, teretana, prostorija za opuštanje, sauna), bežični internet, skijašnica, garaža.Adresa: Streda Sot Ciapiaà 4

Garni hotel Aritz Val Di Fassa mapa


Udaljenonost Val Di Fassa Beograd


Hotel se nalazi na odličnoj poziciji, samo par minuta hoda od centra grada. Hotelski sadržaji: Recepija, restoran, lobi, bar, spa i wellness centar (tursko kupatilo, teretana, prostorija za opuštanje, sauna), bežični internet, skijašnica, garaža.

Hotel raspolaže sobama i apartmanima. Sve sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, sef. Većina soba je sa balkonom. Apartmani za 2-4 osobe se sastoje od dvokrevetne sobe i dela za sedenje sa dvosedom, većina apartmana ima balkon i mini bar.

Hotel je udaljen 200 metara od žičare Col Rodella - Campitello di Fassa, povezana sa Sella Ronda - Superski Dolomiti. Idealna lokacija, hotel opremljen tako da obezbeđuje klijentima komfor, mir i kvalitetnu uslugu.

Telefon: +39.0462.752100Tagovi: Garni hotel Aritz leto 2019, Val Di Fassa mapa