Geni Garden apartmani Lefkada

Nazad na » Lefkada

Geni Garden apartmani Dobrodošli u Gani Garden, pravi mali raj koga krasi topla porodična atmosfera, nalazimo se u mestu Geni prekoputa turističkog centra Nidri. Komleks raspolaže sa bazenom, prelepim vrtom i privatnim parkingom koji je na usluzi našim gostima.Telefon: +30 693 7389380
Kapacitet: 20
Kategorija: 2 *
Adresa: Geni 45
Web sajt: http://genigarden.com

Geni Garden apartmani Lefkada mapa


Udaljenonost Lefkada Beograd


Dobrodošli u Gani Garden, pravi mali raj koga krasi topla porodična atmosfera, nalazimo se u mestu Geni prekoputa turističkog centra Nidri. Komleks raspolaže sa bazenom, prelepim vrtom i privatnim parkingom koji je na usluzi našim gostima.

Komleks raspolaže i sa malom marinom gde gosti mogu parkirati svoja vozila. Apartmani su klimatizovani, poseduju mrežu za komarce, bežični internet i još mnogo toga...

Svi apartmani poseduju dvostruku izolaciju tako da je i tokom letnjih meseci izuzetno prijatno i bez upotrebe klima uređaja. Pored toga na svim prozorima se nalaze mreže protiv komaraca. Sve smeštajne jedinice poseduju i bežični internet.

Komleks se sastoji od dve zgrade izgrađene u periodu od 2000 do 2002 godine i postepeno modernizovane tokom predhodnih godina, pružaju brojne pogodnosti kako bi se naši gosti osećaji prijatno tokom svog boravka.

Tip smeštaja:

A - ovaj tip smeštaja raspolaže sa francuskim ležajem, dodatni krevet za dete je dostupan na zahtev, klima uređajem, frižiderom i terasom sa pogledom na bazen i baštu.

B - ovaj tip smeštaja raspolaže sa francuskim ležajem, sofa ležajem na razvlačenje gde mogu spavti 2 deteta, kuhinjom, klima uređajem, terasom sa pogledom na bazen i baštu.

C - ovaj tip smeštaja raspolaže sa francuskim ležajem, dva odvojena ležaja, kuhinjom, klima uređajem i balkonom sa pogledom na more.

D - ovaj tip smeštaja raspolaže sa francuskim ležajem, dva odvojena ležaja, sofa krevetom na razvlačenje u posebnoj prostoriji, kuhinjom, klima uređajem i balkonom sa pogledom na more.

U sklopu komleksa nalazi se posebna prostorija gde se služi doručak.

Posebnu pažnju posvećujemo higijeni našeg objekta, takoje usluga čišćenja sobe na dnevnoj bazi. Zamena posteljine, peškira i peškira za plažu gostima je dostupna svakog trenutka.

Telefon: +30 693 7389380Tagovi: Geni Garden apartmani leto 2019, Lefkada mapa