Holidays In Evia Hotel Evia

Nazad na » Evia

Holidays In Evia Hotel Lokacija: nalazi se na sopstvenoj 300m dugačkoj i lepo uređenoj peskovitoj plaži, 5 km od obalskog mesta Eretria na ostrvu Evia i udaljen je oko 25km od Halkisa glavnog grada ostrva i isto toliko od velikog mosta koji spaja ostrvo sa kontinentalnim delom Grčke. Kompleks je udaljen samo 115 km od Atine.Kapacitet: 539
Kategorija: 4 *
Adresa: Eretria

Holidays In Evia Hotel Evia mapa


Udaljenonost Evia Beograd


Lokacija: nalazi se na sopstvenoj 300m dugačkoj i lepo uređenoj peskovitoj plaži, 5 km od obalskog mesta Eretria na ostrvu Evia i udaljen je oko 25km od Halkisa glavnog grada ostrva i isto toliko od velikog mosta koji spaja ostrvo sa kontinentalnim delom Grčke. Kompleks je udaljen samo 115 km od Atine. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama, sobama za tri ili četiri osobe, hotelskim bungalovima okruženim sa mediteranskim i četinarskim rastinjem, pažljivo negovanih na 13 hektara hotelskog prostora, brojnim bazenima i sadržajima za odmor, sport i zabavu u okviru hotelskog naselja. Hotel je povezan sa dnevnom autobuskom linijim za Ereteriu, Haklis i Atinu (informacije o cema i rasporedu dostupni su na recepciji).

Sadržaj: centralna recepcija sa mini marketom, internet uslugama, sef boksovima, rent-a-car uslugama, organiziovanjem ekskurzija, taksija, prve pomoći, turističkim informacijama. Naselje poseduje dva kompleksa bazena (jedan je sa morskom vodom) za odrasle i decu sa ležaljkama i suncobranima, restoran sa terasom za pansionske usluge, a la carte restoran sa grčkim i mediteranskim specijalitetima, snack barove kod bazena i na plaži, otvoreni disko klub, igraonice za decu, dva teniska terena, teren za odbojku na plaži, stoni tenis, staza za džoging, sportske aktivnosti na plaži, amfiteatar za večernje muzičko-zabavne programe, internacionalni animatorski tim koji organizuje programe za decu od 4-12g. i fitness, gimnastička i plesna takmičenja za odrasle na bazenu ili plaži. Dva puta nedeljno se organizuje „Lobster or Barbeque" veče (roštilj sa ribljim specijalitetima) uz doplatu i rezervaciju.

Sobe: hotelsko naselje (bungalovi, village sobe i apartmani), raspolaže sa 539 soba koje su prilagođene različitim potrebama gostiju (parova ili porodica). Smeštaj je u moderno i ukusno uređenim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, povezanim sobama, porodičnim sobama (family rooms) i apartmanima za porodice sa decom. U svim sobama je moguć i dodatni pomoćni ležaj. Sobe/apartmani sadrže: centralni rashladni sistem (operativan 16 sati dnevno tokom jula i avgusta), mini frižider, TV set, radio, telefon, kupatilo sa tušem ili kadama, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje. Deo soba je prilagođen osobama sa otežanim kretanjem.

Usluga: Mogućnost izbora više vrsta usluga - videti u cenovniku. All inclusive (sve uključeno), doručak, ručak, večera - buffet servis (samoposluživanje). Usluga podrazumeva uz ručak i večeru konzumaciju kućnog vina, domaćeg piva i bezalkoholnog pića.Tagovi: Holidays In Evia Hotel leto 2019, Evia mapa