Hostel BB'S House Beograd

Nazad na » Beograd

Hostel BB'S House Hostel se nalazi u Bulevaru Despota Stefana u centru Beograda, preko puta čuvene Botaničke bašte, poznate po svom bujnom zelenilu, kao i na pešačkoj udaljenosti od najživljih mesta noćnog  života koja se nalaze u čuvenoj ulici Strahinjića Bana ili Skadarliji, boemskoj četvrti iz 19. veka, poznatoj po tradicionalnim restoranima i ukusnom hranom.Adresa: Bulevar Despota Stefana 63

Hostel BB'S House Beograd mapa


Udaljenonost Beograd Beograd


Hostel se nalazi u Bulevaru Despota Stefana u centru Beograda, preko puta čuvene Botaničke bašte, poznate po svom bujnom zelenilu, kao i na pešačkoj udaljenosti od najživljih mesta noćnog  života koja se nalaze u čuvenoj ulici Strahinjića Bana ili Skadarliji, boemskoj četvrti iz 19. veka, poznatoj po tradicionalnim restoranima i ukusnom hranom. Trg Republike i glavna pešačka zona - Knez Mihailova ulica koja se nalazi u samom centru grada, su na svega 10 minuta hoda od hostela. Hostelska lokacija omogućava direktnu i brzu vezu sa glavnom autobuskom i železničkom stanicom, kao i sa drugim delovima Beograda. BB’S HOUSE Hostel Beograd je udoban i čist porodični hostel, otvoren juna 2011 u tradicionalnoj gradskoj kući Beograda s početka veka. Hostel nudi visok standard smeštaja i usluge.

BB’S HOUSE hostel nudi besplatan internet pristup (WiFi) kao i upotrebu kompjutera.

Obučen kadar Vam je dostupan 24 sata dnevno i može Vam pružiti informacije o Beogradu i njegovoj istoriji, važnim mestima, noćnom životu, turama/kartama, a i brzo Vas prijaviti ili odjaviti iz hostela. Kuhinja ima mnogo toga da ponudi  kao što su mikrotalasna rerna i aparti za kafu, tako da možete lako da napravite tople obroke i piće ili se jednostavno opustite uz kafu ispred televizora. Ostale pogodnosti uključuju i usluge pranja i sušenja veša.

Posteljina i peškiri su besplatni i menjaju se na redovnoj osnovi, dok gosti na raspolaganju imaju veliko čisto kupatilo, tuš kabinu i toalet, sa besplatnom i 24 sata dostupnom toplom vodom.
Kuhinja je potpuno opremljena svim potrebnim posuđem i uređajima pogodnim za samo-posluživanje. Kafa i čaj su besplatni i dostupni tokom celog dana.

Sobe su svetle  i sveže okrečene, sa velikim prozorom koji gledaju na najbliže susedstvo i baštu sa ormarićima sa posebnim ključevima za vaše dragocenosti.

Usluge:
- Besplatan doručak: kukuruzne pahuljice, čoko kuglice i mleko, džemovi (od organskog voća), hleb i puter, kafa, čaj.
- Piće dobrodošlice: domaća rakija
- Recepcija koja radi 24h
- Besplatnu i besprekorno čistu posteljinu i peškireKuhinju sa samo posluživanjem
- Besplatnu kafu i čaj tokom celog dana
- Zajedničku sobu sa TV-om
- Ormariće sa bravicama u svakoj sobi
- Bez policijskog časa
- Bespletan internet i Wi-Fi
- Centralno grejanje
- Čista kupatila, tuš kabinu i toalet
- Najviši standard higijene
- 24 sata toplu vodu
- Besplatan šampon, gel za tuširanje
- Fen za sušenje kose
- Besplatne gradske mape & turističke vodiče
- Takse i registracija su uključeni u cenu
- Kreditne kartice

Radno vreme: 24/7

Telefon: +381 11 32 46 934
SMS/mobile: +381 62 62 37 30Tagovi: Hostel BB'S House leto 2019, Beograd mapa