Hostel Cricket Beograd

Nazad na » Beograd

Hostel Cricket Cricket hostel je smešten u srcu Beograda,na Vračaru,u Makenzijevoj br. 46,na IV spratu.Adresa: Mekenzijeva 46, IV sprat

Hostel Cricket Beograd mapa


Udaljenonost Beograd Beograd


Cricket hostel je smešten u srcu Beograda,na Vračaru,u Makenzijevoj br.46,na IV spratu. Hostel je okružen mnoštvom restorana, klubova, pabova, kafea, prodavnica, ali tu takođe možete naći menjačnicu, banku, apoteku.
Hram Svetog Save, Karađorđev park, muzej Nikole Tesle, čuvena Kalenić pijaca, Mek Donald's se nalaze u blizini Cricket hostela do kojih možete doći laganom šetnjom.

Hostel raspolaže sa 15 ležajeva raspoređenih u jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne ili četvorokrevetne sobe. Sve sobe su lepo opremljene sa udobnim krevetima,kablovksom tv, bežičnim internetom, ormarićima sa ključem,posteljinom,peškirima i ostalom opremom. Ako poželite da se sklonite od gradske gužve i užurbanosti možete se opustiti na nekom od naša tri prelepa balkona. Takođe u prostorijama hostela se nalazi kuhinja sa svim elementima na raspolaganju (frižider, ketler, toster, aparat za kafu), besplatnim čajem i kafom tokom celog dana. Na usluzi su Vam besplatan internet na lap-top računarima kao i bežični internet u sobama, razne brošure, mape grada koje će vam pomoći u obilasku Beograda.  

Cene:
  • 1-krevetna 18 e
  • 2-krevetna 13 e
  • 3-krevetna 12 e
  • 4-krevetna 12 e

Cene su izražene po krevetu dnevno.
U cenu su uračunati posteljina i peškiri.
Boravišna taksa je uračunata u cenu i iznosi 128 dinar po danu.

* napomena:
Za grupne posete popust 10%
Cene su nešto veće tokom odmora i važnih javnih dešavanja
(EXIT, Guča, Nova Godina...)

Kontakt informacije:
+381 11 2441 966
+381 64 158 16 22Tagovi: Hostel Cricket leto 2019, Beograd mapa