Hostel Jedro Beograd

Nazad na » Beograd

Hostel Jedro Hostel "Jedro", nov hostel, pruža Vam najbolji smeštaj u Beogradu i priliku da Vaš odmor u Beogradu provedete na najkvalitetniji način. Mnoge dobre stvari su rečene o našem hostelu širom sveta, ovo su samo neke od karakteristika koje hostel "Jedro" čine top hostelom u Beogradu.Telefon: 011 260 01 38
Mobilni: 060 504 03 69
Adresa: Tošin Bunar 148
Web sajt: www.hostelbgd.com

Hostel Jedro Beograd mapa


Udaljenonost Beograd Beograd


Hostel "Jedro", nov hostel, pruža Vam najbolji smeštaj u Beogradu i priliku da Vaš odmor u Beogradu provedete na najkvalitetniji način. Mnoge dobre stvari su rečene o našem hostelu širom sveta, ovo su samo neke od karakteristika koje hostel "Jedro" čine top hostelom u Beogradu.U okviru hostela imamo 11 soba i ukupno 54 ležaja. Takođe, imamo klub restoran sa profesionalnim ozvučenjem i instrumentima. Posedujemo parking, baštu, kompjuter, internet, WiFi, štampač. Ljubazno osoblje hostela će se potruditi da vam izađe u susret i pomogne u vezi svih informacija.

Uživajte sa svojim najbližima kod nas na dnevnom odmoru ili se odmorite posle dugog radnog dana ili puta u najudobnijem smeštaju u Beogradu. Smeštaj za sve tipove gostiju u Beogradu po najpovoljnijoj ceni, a sa najvećim luksuzom. Odmorite se, zabavite, upoznajte nove ljude, povežite se sa starim prijateljima, uživajte u prelepoj atmosferi i shvatite zašto se naši gosti uvek vraćaju.

Radno vreme hostela Jedro je 00-24h. Prenoćište ili dnevni odmor već od 960 RSD.
Obezbeđen besplatan parking prostor pod video nadzorom. Čiste sobe za sve tipove gostiju!

Mob: +381 (0) 60 504 03 69


Autor: Hostel JedroTagovi: Hostel Jedro leto 2019, Beograd mapa