Hotel Alexander Livigno

Nazad na » Livigno

Hotel Alexander Hotel Alexander se nalazi oko 1. 5km od samog centra Livinja, najsevernijegs kijališta u Italiji.Adresa: Via Freita 103

Hotel Alexander Livigno mapa


Udaljenonost Livigno Beograd


Hotel Alexander se nalazi oko 1.5km od samog centra Livinja, najsevernijegs kijališta u Italiji. Ispred hotela se nalazi bus servis koji vozi direktno do centra mesta. Hotelski sadržaji: Glavni restoran u kome se služi mediteranska i internacionalna kuhinja, longe bar, TV sala, piano bar, tematske večeri, skijašnica, škola skijanja, parking,  teretana, wellness&spa centar, 2 bazena, jedan sa jacuzijem i jedan sa odvojenim delom za decu, 2 jacuzzija, sauna, tursko kupatilo, soba za masaže, banket sala, mini klub za decu 4-12 god.

U hotelu postoji tri tipa soba – comfort, junior suite i stylish suite. Comfort sobe su nove, imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu, balkon ili prozor sa pogledom na Livinjo ili planine, kupatilo, fen, kozmetiku, LCD TV, sef, telefon, mini bar. Junior suite-ovi su kompletno renovirni i moderno uređeni, nalaze se na prvom i drugom spratu hotela, imaju kupatilo, prozor sa pogledom na Livinjo, fen za kosu, sef,m telefon, LCD TV, mini bar i WI FI. Suite-ovi Stylish su kompletno renovirani, veličine 30-45m², većina imaju odvojenu dnevnu i spavaću sobu, kupatilo, fen za kosu, sef, telefon, LCD TV, mini bar i WIFI. Nalaze se na prvom i drugom spratu hotela.

Hotel kompletno renoviran, i od ove godine ima 4*. Zbog svoje neposredne blizine ski  stazama predstavlja idealan izbor za sve ljubitelje zimskih sportova. U Blizini hotela nalazi se ski lift Teola.

Telefon: +39 0342 996 550Tagovi: Hotel Alexander leto 2019, Livigno mapa