Hotel Angella Kopaonik

Nazad na » Kopaonik

Hotel Angella Hotel Angella**** se nalazi u srcu turističkog centra Kopaonik, na samo nekoliko koraka od ski staze sa idealnim uslovima za ski - in i ski - out.

Hotel raspolaže sa 127 moderno opremljenih soba koje gostima pružaju potpuni komfor i udobnost.Telefon: +381 11 655 75 86
Kategorija: 4 *
Adresa: Kopaonik
Web sajt: http://mkresort.com

Hotel Angella Kopaonik mapa


Udaljenonost Kopaonik Beograd


Hotel Angella**** se nalazi u srcu turističkog centra Kopaonik, na samo nekoliko koraka od ski staze sa idealnim uslovima za ski - in i ski - out.

Hotel raspolaže sa 127 moderno opremljenih soba koje gostima pružaju potpuni komfor i udobnost. Pored pansionskog restorana Dancing, prodavnice i novinarnice One minute, gostima su na raspolaganju besplatni sadržaji novootvorenog Grand Oaza Spa i Wellness centra u hotelu Grand

Family hotel Angella raspolaže se 127 moderno dizajniranih soba i apartmana sa pogledom na ski staze i centralni trg. 15 jednokrevetnih, 106 dvokrevetnih soba i 6 apartmana opremljenih po visokim standardima. Gostima su na raspolaganju: LCD TV, DVD player, mini bar, telefon, WIFI, sef, bade mantil, fen.

Na raspolaganju su Vam zatvoreni bazen sa relaks zonom, kao i otvoreni bazen sa jacuzzijem u predivnom planinskom ambijentu.

Uživajte u sauna svetu Grand Oaze. Na raspolaganju Vam je infrared sauna, ruska banja, hammam, amfiteatar finska sauna, aroma – parno kupatilo, tropske kiše, slano – ledena pećina, kneipp.

Za Vas smo kreirali VIP Spa & Wellness salon sa posebnim sadržajima, jacuzzi kadom, finskom saunon i mini gym setom.

Sve sadržaje Grand Oaza Spa & Wellness centra (osim VIP spa salona) gosti hotela Grand i hotela Angella mogu koristiti neograničeno.

Kontakt telefoni za informacije i rezervacije: +381 11 655 75 86, +381 11 655 75 85Tagovi: Hotel Angella leto 2019, Kopaonik mapa