Hotel Avicenna Istanbul

Nazad na » Istanbul

Hotel Avicenna Hotel Avicenna se nalazi u preuređenoj trdicionalnoj Turskoj drvenoj kući iz 19 veka. Hotel je počeo sa radom 1990 godine, raspolaže sa 108 ležaja raspoređenih u 48 soba.Telefon: +90 212 517 05 50
Adresa: Mimar Mehmet Aga Cad. Amiral Tafdil Sok. No: 19 - 58
Web sajt: www.avicennahotel.com

Hotel Avicenna Istanbul mapa


Udaljenonost Istanbul Beograd


Hotel Avicenna se nalazi u preuređenoj trdicionalnoj Turskoj drvenoj kući iz 19 veka. Hotel je počeo sa radom 1990 godine, raspolaže sa 108 ležaja raspoređenih u 48 soba. Zbog svoje atraktivne lokacije hotel je izuzetno popularan među turistima koji žele da istraže tajne Istanbula ali i poslovnim ljudima. Na samo nekoliko minuta lagane šetnje možete uživati u čarima najvećih atrakcija Istanbula kao što su Aja Sofija, Plava džamija, Veliki bazar.

Linijama gradskog prevoza hotel je odlično povezan sa svim šoping i poslovnim centrima u gradu. Za početak dana preporučujemo Vam doručak u autentičnom salonu hetela ili u njegovoj bašti.

Sve sobe poseduju lcd tv, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, detektor dima, mini bar, čajnik, sef, fen za kosu.

Hotelski sadržaji: hotel je u potpunosti klimatizovan i pokriven sistemom centralnog grejanja, gostima su na raspolaganju usluge room service 24h, besplatan bežični internet, konferencijska i banket sala, usluge hemijskog čišćenja i pranja veša, usluga čuvanja dece, rent a car, bar na terasi i restoran sa predivnim pogledom na Mramorno more i okolna ostrva.

Telefon za informacije: +90 212 517 05 50Tagovi: Hotel Avicenna leto 2019, Istanbul mapa