Hotel Braća Sekulić Zlatibor

Nazad na » Zlatibor

Hotel Braća Sekulić Restoran domaće kuhinje sa konačištem "Braća Sekulić" se nalazi u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini ski staze Obudojevica, 235km od Beograda. Restoran domaće kuhinje sa konačištem "Braća Sekulić se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Zlatiboru, u neposrednoj blizini skijaških staza na Obudevici i nekih 100 metara od autobuske stanice i centra Zlatibora.Telefon: 031/841-864
Adresa: Obudovica bb, Zlatibor
Web sajt: www.bracasekulic.co.rs

Hotel Braća Sekulić Zlatibor mapa


Udaljenonost Zlatibor Beograd


Restoran domaće kuhinje sa konačištem "Braća Sekulić" se nalazi u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini ski staze Obudojevica, 235km od Beograda. Restoran domaće kuhinje sa konačištem "Braća Sekulić se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Zlatiboru, u neposrednoj blizini skijaških staza na Obudevici i nekih 100 metara od autobuske stanice i centra Zlatibora.

Objekat raspolaže luksuzno opremljenim sobama i apartmanima koji su opremljeni da vam pruže potpuni ugođaj. U restoranu poseban naglasak je dat na domaću kuhinju tako da u svakom trenutku možete probati neko od tradicionalnih jela Zlatiborskog kraja. Pored restorana na usluzi gostima hotela se i nalaze dve pokrivene terase sa kojih se pruža prelep pogled na skijaške staze i Čigotu.

Telefon: 031/841-864,845-285, 841-074Tagovi: Hotel Braća Sekulić leto 2019, Zlatibor mapa