Hotel Breza Terme Olimija

Nazad na » Terme Olimija

Hotel Breza U hotelu Breza vaš boravak biće ispunjen gostoprimstvom. Na raspolaganju vam je Centar zdravlja, koji može da se pohvali bogatom ponudom tradicionalnih i savremenih programa za poboljšanje zdravlja i relaksaciju.Telefon: +386 3 829 78 36
Kapacitet: 167 soba, 18 apartmana
Kategorija: 4 *
Adresa: Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek
Web sajt: http://www.terme-olimia.com

Hotel Breza Terme Olimija mapa


Udaljenonost Terme Olimija Beograd


U hotelu Breza vaš boravak biće ispunjen gostoprimstvom. Na raspolaganju vam je Centar zdravlja, koji može da se pohvali bogatom ponudom tradicionalnih i savremenih programa za poboljšanje zdravlja i relaksaciju. Večeri ćete ulepšati uz bogat animacijski program.

Nakon opuštanja u hotelskom termalnom bazenu,rekreacije u teretani ili korišćenja nekog od terapeutskih programa, uživaćete u moderno opremljenoj sobi sa mini-barom, satelitskom televizijom i sefom za vaše dragocenosti.

Lepe sobe hotela Breza učiniće vaš boravak prijatnim. Večeri možete dodatno ulepšati uz bogat program animacija ili relaksaciju u Wellness centru Termalija. U hotelu su vam na raspolaganju frizerski salon, restoran sa kulinarskim specijalitetima, prostor za druženje i performanse i klub.

Hotel je podzemnim hodnikom povezan s Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i centrom Spa Armonia u Wellness hotelu Sotelia****s.

Smeštaj

Moderne dvokrevetne sobe

Hotel Breza pruža komfor u 167 dvokrevetnih soba, od kojih su 42 antialergijske sobe. Sve sobe su klimatizovane i opremljene tušem, toaletom, mini-barom, satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom i sefom, dok neke imaju i balkon.

Antialergijske sobe

42 antialergijse sobe u novom delu Hotela Breza imaju parket, lampe od kristala soli i jonizatore vazduha. Sve sobe su klimatizovane i opremljene tušem, toaletom, mini-barom, satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom i sefom, dok neke imaju i balkon.

Udobni apartmani

Hotel Breza ima 18 apartmana kod kojih je spavaća soba odvojena od dnevnog boravka. Svi  aparmani su klimatizovani i opremljeni tušem, toaletom, mini-barom, satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom i sefom, dok neki imaju i balkon.

Usluge

Wellness - Hotel ima bazene s termalnom vodom. Podzemnim hodnikom je povezan sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i centrom Spa Armonia u Wellness hotelu Sotelia****s.

Hrana in piće - Restoran po principu švedskog stola, aperitiv bar sa terasom

Internet - Besplatan WI-FI pristup internetu

Aktivnosti u okolini - teniski teren, golf teren (u okviru 3 km), ribolov, bilijar, stoni tenis, pikado, pešačenje, vožnja bicikala, kuglanje, jahanje, mini-golf, sauna, fitnes centar, solarijum, spa i wellness, masaže, hidromasaža, tursko/parno kupatilo, zatvoreni bazen (tokom cele godine), topli izvori, iznajmljivanje bicikala, kazino, biblioteka, igralište za decu, ekipa za animaciju, noćni klub/DJ

Parking - Dostupan je besplatni hotelski parking (rezervacija nije potrebna.

Hotelske usluge - room service, avio-prevoz, iznajmljivanje vozila, usluge prevoza (uz doplatu), recepcija 24h, skladištenje prtljaga, prodavnica sa časopisima i suvenirima, salon, faks/fotokopiranje, frizerski/kozmetički salon, prodavnica suvenira/poklona

Opšte informacije

Dolazak/odlazak - Prijava: od 14:00 do 22:00, Odjava: do 11:00
Kućni ljubimci - Kućni ljubimci u Hotelu Breza nisu dozvoljeni.
Deca - Jedno dete do 5 godina starosti besplatno koristi pomoćni ležaj. Dečiji mini-klub sa bibliotekom.
Naše osoblje govori - slovenački, hrvatski, srbski, ruski, italijanski, engleski i nemački.Tagovi: Hotel Breza leto 2019, Terme Olimija mapa