Hotel Čeligo Portorož

Nazad na » Portorož

Hotel Čeligo Rezidencija Čeligo se nalazi na mirnoj lokaciji, na 800 metara od plaže na Jadranskom moru. Gostima nudi elegantan enterijer i moderan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i plazma TV-om.Telefon: + 386 (0)5 907 87 77
Adresa: Seča 198
Web sajt: http://www.residenceligo.com

Hotel Čeligo Portorož mapa


Udaljenonost Portorož Beograd


Rezidencija Čeligo se nalazi na mirnoj lokaciji, na 800 metara od plaže na Jadranskom moru. Gostima nudi elegantan enterijer i moderan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i plazma TV-om. Na raspolaganju vam je besplatna usluga prevoza od aerodroma u Portorožu. Marina u Portorožu se nalazi na samo 300 metara od rezidencije.

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i zvučno izolovane. Svaka sadrži mini-bar i deo za sedenje. U kupatilima se nalaze papuče, fen za kosu i bade-mantili. Većina smeštajnih jedinica ima balkon.

U elegantnom à la carte restoranu služe se slovenački i internacionalni specijaliteti. Bar nudi veliki izbor lokalnih pića. Gosti se mogu opustiti u vrtu gde mogu pročitati besplatne novine.

Park skulptura Forma Viva udaljen je 1 km od rezidencije. Šoping centar TPC Lucija i glavna autobuska stanica nalaze se na 5 minuta hoda od rezidencije.

Rezidencija Čeligo je udaljena 3 km od centra Portoroža i 6 km od aerodroma. Samo 30 minuta vožnje deli vas od nekoliko šarmantnih srednjovekovnih gradića u Istri. Gostima je na raspolaganju besplatan privatni parking u okviru objekta.Tagovi: Hotel Čeligo leto 2019, Portorož mapa