Hotel Cristal Palace Madonna Di Campiglio

Nazad na » Madonna Di Campiglio

Hotel Cristal Palace Hotel se nalazi  nekoliko minuta hoda od centra Madonna di Campiglio, na lepoj lokaciji sa pogledom na ceo grad i dolinu. Izgradjen je  2008.Adresa: Via Cima Tosa,104/A

Hotel Cristal Palace Madonna Di Campiglio mapa


Udaljenonost Madonna Di Campiglio Beograd


Hotel se nalazi  nekoliko minuta hoda od centra Madonna di Campiglio, na lepoj lokaciji sa pogledom na ceo grad i dolinu. Izgradjen je  2008. godine i ima 5 spratova. Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran, bar, terasa, TV salon, lift, internet pristup, sala za sastanke, sobe za osobe sa posebnim potrebama, skijašnica, mini klub (za decu uzrasta od 3 do 12 godina), usluge dadilje (na upit), škola skijanja, usluge pranja veša, stoni tenis, garaža, fitness centar, unutrašnji bazen, jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, relaksacioni i antistres program, teretana, solarijum, masaža, kozmetički tretmani. Hotel pored navedenih sadržaja ima odličan restoran sa panoramskom terasom i pogledom na planine.

Sve sobe imaju kupatilo (WC/ kada ili tuš), fen za sušenje kose, bade mantile i papuče, kablovsku TV, telefon, internet, sef, mini bar. Neke od soba imaju i balkon. Hotel raspolaže sa 61 prostranom i kompletno opremljenom sobom sa pogledom na dolinu ili planinu.

Stanica ski busa je ispred hotela. Hotel je u blizini ski staza, 200 m od gondole „Pradalago". U cenu je uračunato  korišćenje brojnih wellness sadržaja.

Telefon +39.0465.446020Tagovi: Hotel Cristal Palace leto 2019, Madonna Di Campiglio mapa