Hotel Crystal Sarajevo

Nazad na » Sarajevo

Hotel Crystal Hotel Crystal nudi spa center s unutarnjim bazenom i saunom, fitness centar te besplatnu uslugu prijevoza od/do Zračne luke Sarajevo. Objekt se nalazi na mirnoj lokaciji okruženoj zelenilom, u neposrednoj blizini Spomenika prirode Vrelo Bosne, na 10 km od središta grada.Telefon: +387 (0)33 772 200
Kapacitet: 24 sobe i 4 apartmana
Kategorija: 4 *
Adresa: Banjska bb, Ilidža
Web sajt: www.hoteliilidza.ba

Hotel Crystal Sarajevo mapa


Udaljenonost Sarajevo Beograd


Hotel Crystal nudi spa center s unutarnjim bazenom i saunom, fitness centar te besplatnu uslugu prijevoza od/do Zračne luke Sarajevo. Objekt se nalazi na mirnoj lokaciji okruženoj zelenilom, u neposrednoj blizini Spomenika prirode Vrelo Bosne, na 10 km od središta grada. Ovaj hotel ima 4 zvjezdice, a smješten je 2 km od Zračne luke Sarajevo i 10 km od sarajevske gradske jezgre.

Sve su hotelske sobe elegantno uređene te uključuju klima-uređaj, LCD TV s kabelskim programima, mini bar i prostor za sjedenje. Također sadrže kupaonicu opremljenu ogrtačima i sušilom za kosu. U moderno uređenom restoranu poslužuje se izbor jela bosanske i međunarodne kuhinje. Gosti se mogu opustiti u ljetnom vrtu, a na raspolaganju im je i besplatni bežični pristup internetu u zajedničkim prostorijama. U okviru objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište. Sarajevski autobusni i željeznički kolodvor udaljeni su 7 km, a do skijališta Igman i Bjelašnica ima 20 km.


Autor: Hoteli Ilidza SarajevoTagovi: Hotel Crystal leto 2019, Sarajevo mapa