Hotel Dias Kušadasi

Nazad na » Kušadasi

Hotel Dias Hotel Dias se nalazi u čuvenoj „Srpskoj ulici“, svega nekoliko minuta od strogog centra Kušadasija, najpopularnijeg letovališta u Turskoj među srpskim gostima. Kušadasi je omiljeno mesto za odmor mnogim putnicima što zbog svojih plaža, zabave i noćnog života, kao i zbog blizine najznačajnijih arheološkiih lokaliteta: Efesa, Mileta, Prijene, Didime.Telefon: +90-256- 612 3315
Kategorija: 3 *
Adresa: Candan Tarhan bulvarı , No:64
Web sajt: http://www.diashotel.com

Hotel Dias Kušadasi mapa


Udaljenonost Kušadasi Beograd


Hotel Dias se nalazi u čuvenoj „Srpskoj ulici“, svega nekoliko minuta od strogog centra Kušadasija, najpopularnijeg letovališta u Turskoj među srpskim gostima. Kušadasi je omiljeno mesto za odmor mnogim putnicima što zbog svojih plaža, zabave i noćnog života, kao i zbog blizine najznačajnijih arheološkiih lokaliteta: Efesa, Mileta, Prijene, Didime. . Ne treba zaboraviti ni značajna mesta za nastanak ranog hrišćanstva – Kuću Bogorodice Marije, kao i Sedam anadolijskih crkava, i mnogih drugih..

Hotel Dias je relativno mali hotel brižljivo vođen od strane porodice Sajgi. Vlasnici hotela Asli i Ajhan su uvek spremni da učine da se osećate kao kod svoje kuće, uživajući u njihovom gostomprimstvu. Verovatno ćete u jednom trenutku popiti pivo ili čaj sa Ajhanom uz Asline ukusne kolače.

Kratka šetnja će vas dovesti do gradske plaže Kušadasija, dok svega stotinak metara od hotela Dias polaze minibusevi (dolmuši) ka svim plažama grada. Bićete iznenađeni koliko je jednostavno i povoljno putovati ovim simpatičnim dolmušima.

Sadržaji hotela:
  • Recepcija
  • Bazen
  • Terasa
  • Restoran, kafe, bar, kao i drugi bar na krovu hotela
  • Prijatan lobi sa TVom, bilijar sala
  • Naše osoblje je vrlo ljubazno, predusretljivo i vlada mnogim svetskim jezicima (čak i srpskim).
Smeštaj

Nudimo Vam sve oblike smeštaja poput “family” soba, dvokrevetnih, sa bračnim krevetom, trokrevetnih, kao i     jednokrevetnih soba (sve su uređene tako da se osećate kao kod kuće)

Sve sobe su svetle, brižljivo opremljene tepisima, drvenim nameštajem. Takođe sve sobe imaju TWC, telefon, terasu, klima uređaje i TV.Tagovi: Hotel Dias leto 2019, Kušadasi mapa