Hotel Flora Livigno

Nazad na » Livigno

Hotel Flora Hotel Flora je otvoren 2000 godine i nalazi se u centru Livinja u pešačkoj zoni. Hotelski sadržaji: Restoran “Valtellina”, recepcija, fitness i wellness centar sa whirlpool-om i jacuzzi-jem, sauna, solarijum, masaža, parno kupatilo, garaža, sunčana terasa, iznajmljivanje bicikala, aroma terapija, bežični internet, lift, škola skijanja.Adresa: Via Taglieda 98

Hotel Flora Livigno mapa


Udaljenonost Livigno Beograd


Hotel Flora je otvoren 2000 godine i nalazi se u centru Livinja u pešačkoj zoni. Hotelski sadržaji: Restoran “Valtellina”, recepcija, fitness i wellness centar sa whirlpool-om i jacuzzi-jem, sauna, solarijum, masaža, parno kupatilo, garaža, sunčana terasa, iznajmljivanje bicikala, aroma terapija, bežični internet, lift, škola skijanja.

Hotel ima 19 soba uključujući i apartmane: Standardne soba (20m²), Superior soba (22-25 m², max 4 osobe), junior apartman (35m², max 4 osobe), apartman (40m², max 4 osobe). Sve sobe su sa kupatilom i tušem, mini barom, sefom, TV-SAT, fenom za sušenje kose, telefonom, balkonom.

Hotel sa odličnom lokacijom u samom centru Livinja i ski staza idealna je izbor za sve ljubitelje zimskih aktivnosti. Hotel je udaljen 300 metara od ski staze Mottolino/Trepalle i 50 metara od stanice ski bus-a.

Telefon: +39 0342 996 034Tagovi: Hotel Flora leto 2019, Livigno mapa