Hotel Galleria Subotica

Nazad na » Subotica

Hotel Galleria Hotel "Galleria" nudi besprekoran smeštaj u Subotici u neposrednoj blizini jezera Palić, a kao kongresni hotel imamo cilj da pomognemo u planiranju i organizaciji poslovnih skupova, i omogućimo superioran kvalitet usluge uz idealan cost-benefit odnos. Proverite zašto je smeštaj u hotelu "Galleria" u Subotici odličan domaćin svim individualnim i grupnim posetiocima severne Srbije.Telefon: +381 24 647 111
Kategorija: 4 *
Adresa: Matije Korvina 17, Subotica
Web sajt: www.galleria-center.com

Hotel Galleria Subotica mapa


Udaljenonost Subotica Beograd


Hotel "Galleria" nudi besprekoran smeštaj u Subotici u neposrednoj blizini jezera Palić, a kao kongresni hotel imamo cilj da pomognemo u planiranju i organizaciji poslovnih skupova, i omogućimo superioran kvalitet usluge uz idealan cost-benefit odnos. Proverite zašto je smeštaj u hotelu "Galleria" u Subotici odličan domaćin svim individualnim i grupnim posetiocima severne Srbije. Gosti hotela Galleria u Subotici uz smeštaj besplatno dobijaju mogućnost korišćenja najvećeg Wellness centra u Srbiji i parkinga hotela.

Smeštaj u hotelu "Galleria" je struktuiran tako da možemo da ponudimo ukupno 90 smeštajnih jedinica. 78 dvokrevetnih soba, 10 apartmana od čega 7 klasičnih i 3 delux apartmana (Predsednički, Kraljevski i Mladenački) i 2 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom.

U našem hotelu možete da birate da li želite da budete smešteni na strani hotela sa pogledom na grad ili na unutrašnjoj strani sa pogledom na naš Atrium.

Galleria Wellness centar se prostire na 1.600 kvadratnih metara i najveći je Wellness centar u Srbiji. U sklopu Galleria Wellness-a se nalaze finske saune, turska kupatila, Kneipp vodena terapija, Slana soba, Tepidariumi, Relax zona, VIP wellness, Hidromasažne kade, vrhunski program masaža i tretmana tela, kapsula zdravlja i još mnogo toga. Osetite mir i relaksirajte um i telo u jednom od najsavremenijih wellness centara u regionu.

Telefon: 024/647-111Tagovi: Hotel Galleria leto 2019, Subotica mapa

Subotica Hoteli