Hotel Kasandra Mare Nea Maudania

Nazad na » Nea Maudania

Hotel Kasandra Mare Hotel Kassandra Mare nalazi se 2 km od centra Nea Potridee, 4 km od Nea Mudanje i na samo 60 km od Soluna. Hotel se nalazi direktno na plaži.Adresa: Nea Maudania

Hotel Kasandra Mare Nea Maudania mapa


Udaljenonost Nea Maudania Beograd


Hotel Kassandra Mare nalazi se 2 km od centra Nea Potridee, 4 km od Nea Mudanje i na samo 60 km od Soluna. Hotel se nalazi direktno na plaži. Ležaljke, dušeci i suncobranu mogu se dobiti uz doplatu.

Hotelski sadržaj: Restoran, a la carte restoran, bar, bar pored bazena, bar na plaži, spoljašnji bazen, room service, sef, menjacnica, internet, mini market, prodavnica suvenira, servis za veš, konferencijska sala, iznajmljivanje skutera i bicikla, parking, bazen za decu, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi, ronilacki klub, aerobik, grcko vece, TV sala, EVELIA spa centar sa unutrašnjim bazenom, hidro-masažom, dakuzijem za 6 osoba, saunom, masažama, fitness salom i kozmetickim salonom.

Sobe: U prelepoj, bujnoj bašti nalaze se dve hotelske zgrade, okružene borovom šumom. Hotel ima ukupno 72 sobe. Sve sobe imaju: centralnu klimu (jun, jul, avgust), telefon , SAT TV, radio, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar i balkon sa pogledom na more ili vrt. Standardne sobe: oko 20 m2, namenjene za 2-4 osobe Junior suite: oko 35 m2, za 2-4 osobe, sastoje se od dnevne i spavace sobe.

Kontakt: www.kassandramare.com, Tel.: +30 23730 42670-1-2

Bujna vegetacija, borova šuma, svež vazduh i dosta sunca nude gostima pravi odmor u prijatnoj atmosferi.Tagovi: Hotel Kasandra Mare leto 2019, Nea Maudania mapa