Hotel Lagorai Val Di Fiemme

Nazad na » Val Di Fiemme

Hotel Lagorai Hotel je smešten u čarobnom i jedinstvenom okruženju u srcu doline Fiemme. Hotelski sadržaji: Restoran, bar, panoramska terasa, konferencijska sala, kupatilo, sauna, unutrašnji bazen.Adresa: Via Val di Fontana, 2

Hotel Lagorai Val Di Fiemme mapa


Udaljenonost Val Di Fiemme Beograd


Hotel je smešten u čarobnom i jedinstvenom okruženju u srcu doline Fiemme. Hotelski sadržaji: Restoran, bar, panoramska terasa, konferencijska sala, kupatilo, sauna, unutrašnji bazen. Sve sobe su elegantno opremljene, sa sopstvenim kupatilom. Sadrže SAT TV, mini bar, sef, priključak za internet, fen za sušenje kose. Postoji nekoloko tipova soba: Standardna soba - Dvokrevetna soba površine oko 20 m², sa balkonom, kupatilom sa tušem, nalazi se u istočnom ili zapadnom delu hotela. Junior Suite - Za maksimalno 4 osobe, površine oko 25 m² sa malim dnevnim boravkom, balkonom, kupatilom sa tušem, nalazi se u istočnom ili zapadnom delu hotela.

Hotel je opremljen tako da obezbeđuje klijentima komfor, mir i kvalitetnu uslugu. Restoran hotela će svojom ponudom tradicionalnih jela zadovoljiti i najveće gurmane. Udaljen je 800 metara od skijaške oblasti. Do ski staza saobraća besplatan ski bus čija se stanica nalazi u blizini hotela.

Telefon: + 39 0462 34 04 54Tagovi: Hotel Lagorai leto 2019, Val Di Fiemme mapa