Hotel Maestral Sveti Stefan

Nazad na » Sveti Stefan

Hotel Maestral U stenovitom zalivu crnogorskog primorja, iznad peščane plaže nalazi se potpuno renoviran hotelski kompleks Maestral. Od aerodroma u Tivtu udaljen je oko 30 minuta lagane vožnje.Telefon: +382 33 410 100
Kapacitet: 196 soba, 18 apartmana
Adresa: Pržno bb
Web sajt: www.maestral.info

Hotel Maestral Sveti Stefan mapa


Udaljenonost Sveti Stefan Beograd


U stenovitom zalivu crnogorskog primorja, iznad peščane plaže nalazi se potpuno renoviran hotelski kompleks Maestral. Od aerodroma u Tivtu udaljen je oko 30 minuta lagane vožnje.

Hotel ima 171 sobu i 9 apartmana najviše kategorije. Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo (tuš/ wc), sef, fen, mini bar, telefon, SAT TV (mogućnost Pay TV) i balkon, a neke od njih imaju pristup internetu. Većina ima predivan pogled na more.

Vrhunsko kulinarstvo u ovom hotelu ima dugogodišnju tradiciju, a veliki izbor specijaliteta se služi kako u pansionskom restoranu sa hladno-toplim bifeom tako i u „a la carte“ restoranu. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju internet centar, biblioteka, ambulanta, prodavnica sa suvenirima i salon lepote. U sastavu hotela je i kompletna ponuda spa centra: razni bazeni, sauna centar sa finskom i infracrvenom saunom, turskim i rimskim kupatilom i solarijum.

Hotel ima otvoreni i zatvoreni bazen kao i salu sa najsavremenijom opremom za fitnes. Na plaži su zastupljeni svi sportovi na vodi, a od sportskih sadržaja na raspolaganju su tereni za tenis, košarku, odbojku kao i stolovi za stoni tenis. Veče može da se provede u diskoteci, baru ili u kazinu koji pored 102 automata ima elektronski i američki rulet.

Telefon: +382 33/410-100Tagovi: Hotel Maestral leto 2019, Sveti Stefan mapa