Hotel Mandraki Village Skiatos

Nazad na » Skiatos

Hotel Mandraki Village Lokacija: Mandraki Village hotel smešten je u neposrednoj blizini ekološkog parka Koukounaries, 12 km od grada Skiatos, 14 km od aerodroma, 12 km od luke, 50 m od autobuske stanice i 50 m od super marketa.
 
Plaža: Nalazi se na 200 m od plaže.Telefon: +30 24270 49301
Kapacitet: 38
Kategorija: 3 *
Adresa: Skiatos
Web sajt: www.mandraki-skiathos.gr

Hotel Mandraki Village Skiatos mapa


Udaljenonost Skiatos Beograd


Lokacija: Mandraki Village hotel smešten je u neposrednoj blizini ekološkog parka Koukounaries, 12 km od grada Skiatos, 14 km od aerodroma, 12 km od luke, 50 m od autobuske stanice i 50 m od super marketa.
 
Plaža: Nalazi se na 200 m od plaže.

Hotelski sadržaji: Restoran Elia, bar pored bazena, bazen, dečiji bazen, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, dečije igralište, scuba diving kursevi, parking, besplatan Wi-Fi u lobiju.

Sobe: Hotel raspolaže sa 38 soba koje su raspoređene u 8 smeštajnih jedinica. Standard soba (22-24m2), ima balkon ili terasu sa pogledom na baštu i nalazi se u narandžastoj, zelenoj i pink zgradi. Namenjena je za max 3 osobe. Treći ležaj je sofa na razvlačenje. Deluxe soba (28m2), nalazi se u prizemlju svake zgrade. Namenjena je za 2 + 2. Ima francuski ležaj i sofu na razvlačenje. Postoje i deluxe sobe za osobe sa posebnim potrebama. Junior suite (33m2), 4 suita se nalaze na prvom spratu, dok se druga 4 suita nalaze na drugom spratu svetlo plave zgrade i imaju pogled na bazen. Namenjen je za max 2+2. Ima francuski ležaj i sofu na razvlačenje. Family soba (40m2), nalazi se u prizemlju narandžaste i pink zgrade. Poseduju veliku terasu, dnevnu sobu i spavaću sobu. Sve sobe imaju: SAT TV, free Wi-Fi, fen za sušenje kose, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, frižider, sef.

Usluga: Noćenje sa doruckom i polupansion.

Kontakt: www.mandraki-skiathos.gr

Napomena: Mandraki Village hotel je u potpunosti renoviran 2007 godine. Nudi odličnu plažu i smeštaj porodicama sa decom i svakom ko je u potrazi za odmorom.

Telefon za informacije: +30 24270 49301Tagovi: Hotel Mandraki Village leto 2019, Skiatos mapa