Hotel Metropol Ohridsko Jezero

Nazad na » Ohridsko Jezero

Hotel Metropol Hotel METROPOL**** Najveći i najlepši hotel u kompleksu Metropol Resort-a, nalazi se 7 km od centra Ohrida u predivnom ambijentu okružen šumom na samoj plaži. Sve sobe su sa kupatilom, TV-SAT, mini barom, telefonom i klima uređajem.Telefon: +389 46 203 001
Adresa: Konjsko bb
Web sajt: http://metropol-ohrid.com.mk

Hotel Metropol Ohridsko Jezero mapa


Udaljenonost Ohridsko Jezero Beograd


Hotel METROPOL**** Najveći i najlepši hotel u kompleksu Metropol Resort-a, nalazi se 7 km od centra Ohrida u predivnom ambijentu okružen šumom na samoj plaži. Sve sobe su sa kupatilom, TV-SAT, mini barom, telefonom i klima uređajem. Na raspolaganju su vam i sauna i masaža. Isprobajte autentičnu regionalnu kuhinju, kao i internacionalna jela, uz zvuke tradicionalne muzike, dok uživate u neverovatnom pogledu na jezero. Iskoristite pogodnosti sale za bankete, kao i konferencijske sale. U Metroolu se mogu organizovati neformalne konferencije, kao i veliki sastanci.

Ukoliko odmor više volite da provedete aktivno, tu su tereni za odbojku, košarku i tenis, a možete se zabaviti i u baru na podijumu za igru..

Hotel je deo komleksa koje obuhvata hotel Metropol, hotel Bellevue i hotel Tourist, a gostima su na raspolaganju svi sadržaji koje oni nude.

Telefon za informacije: +389 46 203 001Tagovi: Hotel Metropol leto 2019, Ohridsko Jezero mapa