Hotel Mizo Ohridsko Jezero

Nazad na » Ohridsko Jezero

Hotel Mizo Hotel Mizo se nalazi na samoj obali Ohridskog jezera, u blizini starog ribarskog naselja KANEO i na samo 1 km od stare ohridske čaršije. Sobe su opremljene kablovskom televizijom, besplatnom internet konekcijom, telefonom, sopstvenim toaletom i terasom.Telefon: +389 (0)46 264 621
Adresa: Vasil Stefoski bb
Web sajt: www.hotelmizo.com.mk

Hotel Mizo Ohridsko Jezero mapa


Udaljenonost Ohridsko Jezero Beograd


Hotel Mizo se nalazi na samoj obali Ohridskog jezera, u blizini starog ribarskog naselja KANEO i na samo 1 km od stare ohridske čaršije. Sobe su opremljene kablovskom televizijom, besplatnom internet konekcijom, telefonom, sopstvenim toaletom i terasom. DE LUXE sobe pored spomenute opreme dopunsko sadrže Jakuzzi kadu, mini bar i imaju pogled na jezero.

Ležaljke i suncobrani na raspolaganju su uz doplatu. Osoblje hotela Mizo može organizovati različite izlete brodom. Sportski sadržaji obuhvataju terene za tenis, košarku, fudbal i odbojku, kao i sadržaje za stoni tenis. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Najbliža prehrambena prodavnica i pekara nalaze se na manje od 150 metara od hotela. Lokalna autobuska stanica udaljena je 500 metara.

Telefon za informacije: +389 (0)46 264 621Tagovi: Hotel Mizo leto 2019, Ohridsko Jezero mapa