Hotel Natura Amon Terme Olimija

Nazad na » Terme Olimija

Hotel Natura Amon Hotel Natura Amon nalazi se u Olimju, na 3,5 km od Podčetrteka i termalne banje Olimija. Poseduje sopstven teren za golf i nudi moderne sobe sa besplatnim bežičnim internetom.Telefon: +386 (0)3 818 24 80
Kategorija: 4 *
Adresa: Olimje 24
Web sajt: http://www.amon.si

Hotel Natura Amon Terme Olimija mapa


Udaljenonost Terme Olimija Beograd


Hotel Natura Amon nalazi se u Olimju, na 3,5 km od Podčetrteka i termalne banje Olimija. Poseduje sopstven teren za golf i nudi moderne sobe sa besplatnim bežičnim internetom.

A la carte restoran Amon proizvodi svoje vino i nudi regionalna jela. Svi obroci su pripremljeni sa prirodnim sastojcima. Vinski podrum i osunčana terasa nalaze se u okviru objekta.

Sve sobe hotela Amon udobno su uređene i opremljene flat-screen TV-om, klimom i modernim kupatilom. Na raspolaganju su i radni sto i sef.

Ovaj hotel sa 4 zvezdice poseduje dečije igralište i stoni tenis. Gosti mogu u okviru objekta besplatno iznajmiti bicikle i istražiti okolno područje.

Podčetrtek je udaljen 4 km. U okviru hotela možete koristiti besplatan javni parking.Tagovi: Hotel Natura Amon leto 2019, Terme Olimija mapa